Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Berget Lewis is 31 kilo afgevallen en deelt trots een eerlijke bikinifoto

Berget Lewis is 31 kilo afgevallen en deelt trots een eerlijke bikinifoto

Berget Lewis is 31 kilo afgevallen en deelt trots een eerlijke bikinifoto

Zangeres Berget Lewis (49) is de afgelopen tijd flink wat kilo’s verloren. Ze is maar liefst 31 kilo afgevallen, zo liet ze eerder weten. Nu deelt de ster een goudeerlijke bikinifoto en haar fans zijn lyrisch. 

“Jij bent het grootste project waar je ooit aan werkt”, schrijft de zangeres bij het zonnige kiekje. Ook geeft ze haar volgers een inspirerende boodschap mee. “En onthoud dat je geliefd bent”. De foto krijgt al bijna 3.000 likes en Berget wordt bedolven onder de positieve reacties. “Oogverblindend”, aldus één van haar volgers. “Beach babe!”, klinkt het ook.

Het moet anders

Berget speelde vier jaar geleden mee in de musical ‘Dreamgirls’. “Toen was ik echt op m’n zwaarst”, vertelt de zangeres open. Ze wilde haar levensstijl veranderen. Haar geheim? “Het begint vooral met een andere mindset. Ik had een te hoge bloeddruk. Ik dacht: ik kan wel roepen dat je jezelf moet omarmen, maar als je daardoor tien jaar korter leeft. Dat wil ik niet.” De alarmbellen gingen bij haar rinkelen en het roer ging om. “Er is maar één exemplaar. En dat ben ik. Toen dacht ik: het moet anders.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BERGET LEWIS (@bergetlewis)

Lees ook
Gezondheid van door borstimplantaten zieke Zimra Geurts verslechterd: ‘In 2 maanden 10 kilo afgevallen’

Trots

Ze besloot goed te gaan letten op haar eten. Geen streng dieet, maar wat minder koolhydraten eten en meer bewegen. Vooral wandelen doet ze graag. “Dit jaar word ik 50. Ik heb geen rimpel, geen putje en ik ben in shape.” Daar is de zangeres maar wat trots op. “Dat vind ik een knappe prestatie van mezelf.”

Berget vier jaar geleden:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BERGET LEWIS (@bergetlewis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Instagram | Beeld: Brunopress