Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bekend Nederland doet belofte aan zieke burgemeester van der Laan

Bekend Nederland doet belofte aan zieke burgemeester van der Laan

Bekend Nederland doet belofte aan zieke burgemeester van der Laan

In een prachtige video steekt bekend én onbekend Amsterdam de ernstig ziekte burgemeester Eberhard van der Laan een hart onder de riem. De video heet ‘Beloofd’ en is een initiatief van conceptontwikkelaar Ruben Cusell. ‘Geen afscheid, maar een steunbetuiging met beloftes.’

Lees ook: ZIEN: Dít zijn de leukste hotspots van Amsterdam (+ WIN hotelovernachting!)

Uitgezaaide longkanker
Begin dit jaar werd het nieuws naar buiten gebracht dat burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan ernstig ziek was. In een openhartige brief aan de burgers van Amsterdam, schreef de 61-jarige van der Laan dat er bij hem uitgezaaide longkanker was geconstateerd. ‘Hoewel er de komende tijd meer duidelijk zal worden over de aard en de prognose, lijkt het erop dat de diagnose weinig reden geeft voor optimisme’, lazen de woorden in de brief.

Geen afscheid, maar steun
Aan het Parool vertelt initiatiefnemer Rubel Cusell: ‘Van der Laan spreekt continu zijn beloftes uit voor de stad Amsterdam, het leek ons mooi dat eens om te draaien.’ De video is gemaakt door productiehuis Wefilm en is indrukwekkend om te zien. De beloftes die gedaan worden aan de ernstig zieke van der Laan zijn niet mis.

Beloftes
Onder andere directeur Taco Dibbits van het Rijksmuseum belooft in de video alle bezoekers te zullen gaan overtuigen van het belang van kunst. Presentator Matthijs van Nieuwkerk laat weten dat hij ervoor zal zorgen dat de voetbalvelden van Swift nooit zullen verdwijnen. Ook Humberto Tan komt in de video voor. Hij spreekt zich uit over de ongelofelijke kracht van Eberhard van der Laan.

De video is inmiddels al ruim 40 duizend keer bekeken. Hieronder kun je hem zelf bekijken. Prachtig, toch?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10