Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beautygloss’ Mascha schiet vol in eerste vlogs na traumatische bevalling: ‘Ik vind het zo lastig’

Beautygloss’ Mascha schiet vol in eerste vlogs na traumatische bevalling: ‘Ik vind het zo lastig’

Beautygloss’ Mascha schiet vol in eerste vlogs na traumatische bevalling: ‘Ik vind het zo lastig’

Na een aantal weken afwezigheid is Mascha Feoktistova (33), beter bekend als Beautygloss, sinds een paar dagen weer helemaal terug met haar vlogs. Vanwege haar nogal traumatische bevalling had de brunette immers besloten een pauze in te lassen. In een van haar nieuwste video’s lukt het de nieuwbakken moeder niet om het droog te houden.

Mascha’s eerste vlogs na bevalling

Mascha heeft sinds afgelopen weekend alweer een aantal video’s gedeeld via YouTube. Zo brengt ze de laatste momenten naar de bevalling toe in beeld én showt ze de eerste momenten van haar dochtertje Mila Poppy.

In tranen

Vol trots vertelt ‘Beautygloss’ over haar pasgeboren kindje en de moeder is dan ook zichtbaar verliefd op het kleine meisje. Maar een aantal vlogs later breekt ze toch. “Ik ben zo, zo aan het huilen”, vertelt Mascha in een video waarin te zien is hoe ze in tranen in bed ligt. “Ik krijg zoveel lieve berichtjes van mensen.”

Flashbacks

Feoktistova vertelt in de video over het armpje van Mila Poppy, dat is gebroken tijdens de 25 uur durende bevalling. Hierdoor past de baby geen normale kleding, maar alleen rompers met een overslag. Om hieraan te komen, schakelde Mascha de hulp van haar volgers in. “Ik vind het allemaal zo lastig. De hele kraamtijd is zo anders, omdat we haar niet op een bepaalde manier kunnen vasthouden. We kunnen haar niet in bad doen, niet douchen. Ik begin nu ook flashbacks te krijgen van wat er allemaal gebeurd is.”

De tekst gaat verder onder de video.

Zware bevalling Beautygloss’ Mascha

Op 6 juli 2020 werden Mascha Feoktistova en geliefde Gregor van Vlierden voor de eerste keer ouders, maar een gemakkelijke bevalling was het allesbehalve. De bevalling van Mascha kostte niet alleen veel tijd, maar ging ook gepaard met complicaties. Zo vertelde de kersverse moeder vorige week dat de arm van Mila Poppy was gebroken door een schouderdystocie. Hierbij blijft de voorste schouder steken achter het schaambeen van de moeder. Hierdoor treedt een probleem op bij de afwikkeling van de romp van het kind, wanneer het hoofdje geboren is. Dit komt slechts voor bij zo’n één procent van alle bevallingen.

Lees ook
Beautygloss’ Mascha: ‘Het is nog onduidelijk of Mila haar armpje ooit kan gebruiken’

Rollercoaster

Vlak na de bevalling deelde Mascha een gezinsfoto en gaf ze toe in een rollercoaster van emoties te zitten. “Ook deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen (kan baby niet op een gebruikelijke manier knuffelen of voeden met het gebroken armpje) en ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)”, schreef ze bij dat kiekje. “We worden privé goed opgevangen door vrienden en familie, vanuit het ziekenhuis en samen komen we er wel doorheen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De vlogs komen volop online en 90% van de comments gaan over hoe gewedig @gregor het doet – en it’s true! Hij is ECHT de beste papa van de wereld ❤️ hij doet werkelijk alles voor ons, doet het zó goed met de kleine en is een geboren vader. Ik wist natuurlijk allang dat dit zo zou lopen want ik weet niet beter dan dat hij de meest zorgzame liefdevolle persoon ooit is, maar om het nu echt zo mee te maken met onze dochter is zo extreem bijzonder. Je krijgt er een soort nieuwe dimensie aan liefde bij ❤️ Ik snap ook helemaal dat er wordt gezegd dat een baby een goede test is voor je relatie. Ja het is zwaar en intens en je moet engelengeduld hebben, maar samen kom je er doorheen en voel je vooral heel erg veel liefde voor elkaar. Je hebt dan ineens zo’n klein warm bolletje aan liefde wat jullie samen verbind en het is écht het mooiste wat er is. Thanks voor alle lieve comments, het doet ons heeeel goed ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are allright! En we zijn vlogs aan het editen ? Verwacht de eerste vlog op zaterdag 1 augustus ✨er zullen 1 of 2 vlogs per dag online komen tot we weer op schema lopen. Na een stop van 2 weken gaan we er weer voor (en don’t worry, als het te veel wordt pauzeren we gewoon weer). Bereid je voor op de meest rauwe echte emotionele vlogs die ooit voorbij zijn gekomen op mijn kanaal. Please geen opmerkingen over vlogs die ‘te kort’ zijn of die ‘niet goed genoeg’ zijn of het ergste – judgement over hoe alles gaat of hoe we alles aanpakken (ik weet dat judgement de basis is van vlog entertainment, zowel positief als negatief, maar in dit geval zijn de vlogs heel veel meer dan entertainment en voor ons ook onderdeel van een verwerkproces). We zijn in deze vlogs echt heel heel heel erg kwetsbaar en het delen er van is ook een stap voor ons die we met enige moeite maken. Maar het is goed zo. Can’t wait om Mila aan jullie voor te stellen en vooral ook de leuke momenten te delen! 1 aug om 6:00 (en tweede vlog om 15:00). Link in bio, vergeet niet te abonneren/belletje aan te zetten voor een melding als er een vlog live komt. ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still, Instagram