Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twintig jaar liefde: Beau van Erven Dorens viert trouwjubileum met foto uit oude doos

Twintig jaar liefde: Beau van Erven Dorens viert trouwjubileum met foto uit oude doos

Twintig jaar liefde: Beau van Erven Dorens viert trouwjubileum met foto uit oude doos

Woensdag hadden Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly een bijzondere mijlpaal te vieren: de twee stapten precies twintig jaar geleden in het huwelijksbootje. Dit jubileum kon de 49-jarige presentator natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan en dus zette hij de moeder van zijn zoons flink in het zonnetje.

Trouwjubileum Beau en Selly

Om stil te staan bij zijn trouwjubileum is Beau de oude fotoalbums ingedoken. Op Instagram deelt hij dan ook een kiekje van jaren geleden. “Twintig jaar getrouwd met deze geweldige vrouw”, begint de presentator. “Het huwelijk was op 15 april 2000, ergens in een prachtig Italiaans dorp, omringd door familie en vrienden. We konden niet gelukkiger zijn. De Italiaanse burgemeester droeg een sjerp en las enkele verplichtingen voor, waaraan wij ons dienden te houden. Toen was het opeens gebeurd, we waren een echtpaar. We zijn vier zoons en een hele serie mooie avonturen (en ook wat ellende) verder. Lieve Selly, dank je, voor alles.”

Felicitaties

Volgers van Beau feliciteren het stel massaal met hun liefde voor elkaar. “Gefeliciteerd, nog vele fijne jaren gewenst!”, luidt een van de vele reacties. Een andere fan vult aan: “Jullie zijn een prachtig stel samen, waar menigeen en voorbeeld aan kan nemen.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Gezin Beau van Erven Dorens

Beau en Selly stapten in 2000 in het huwelijksbootje. Het stel heeft vier zoons: tweeling Bram en Tijn (18), Bobbie (16) en Jan (14).

Niet liegen

Eerder vertelde Beau in Story over zijn ‘avontuurlijke’ manier van opvoeden. “Ze mogen van mij de vrijheid opzoeken”, gaf hij toe in het entertainmentblad. “Ik vind het niet erg als mijn jongens kattenkwaad uithalen. Dat hoort bij het opgroeien. Wel houd ik ze altijd voor dat ze me altijd alles kunnen en moeten vertellen. Ook als ze iets gedaan hebben wat niet door de beugel kan. Ik heb liever dat ze me dat opbiechten dan dat ze erover liegen.”

Lees ook
Zorgen om zoons Beau van Erven Dorens: ‘Twee astmatische jongens in huis’

Chille, maar strenge vader

De kinderen van Beau deden op hun beurt ook een boekje open over hun vader. “Hij is een heel relaxte vader, maar kan ook heel streng zijn”, vertelde de jongste. “En dat gaat vooral over ons telefoongebruik. We mogen van hem niet veel op onze telefoons zitten. Als hij dat ziet, zegt hij: Ga wat met je leven doen! Dus zorgen we ervoor dat hij ons niet op de telefoon ziet.” De levenslessen die de presentator aan zijn kinderen meegeeft, zijn volgens Jan altijd dezelfde. “Bijna wekelijks krijgen we te horen dat je moet doen wat je leuk vindt, dat alles mogelijk is, en dat je alles kunt worden zolang je je best doet. Omdat hij het zo vaak zegt, is het best grappig. Maar we beseffen ook goed dat er een kern van waarheid in zit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?❤️⛷

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dag vakantie… wat was het heerlijk. Nu weer hard aan de slag! #Beau

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De haringeters.

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram