Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beau van Erven Dorens heeft last van het lege nest syndroom: “Het is leeg in huis”

Beau van Erven Dorens heeft last van het lege nest syndroom: “Het is leeg in huis”

Beau van Erven Dorens heeft last van het lege nest syndroom: “Het is leeg in huis”

Beau van Erven Dorens (50) heeft behoorlijk last van het lege nest syndroom, nu zijn zoons het huis uit zijn. Alleen zijn jongste zoon van zestien woont nog thuis. In een interview in het AD vertelt de presentator: “Het is leeg in huis”.

Lago di Beau

Vanaf 2 januari is Beau te zien in het nieuwe programma Lago di Beau bij RTL. In het programma zal de talkshowhost BN’ers gaan interviewen aan het Comomeer in Italië. Voor dit programma is Beau dan ook veel van huis en moet hij regelmatig zijn vrouw en kinderen missen. In het interview met het AD vertelt hij dat hij tot zijn grote vreugd zijn zoons afgelopen week weer heeft gezien, tijdens kerst. Drie van de vier zijn inmiddels al uit huis en daar moet Beau nog wel even aan wennen.

Niet gezellig

Beau zijn twee oudste zoons, de tweeling van twintig, zijn voor hun studie naar Amsterdam en Groningen vertrokken. En de middelste van achttien jaar werkt als skileraar in Oostenrijk. Alleen de jongste van zestien, Jan, woont nog thuis. ”Jan praat veel met mij, die snapt me”, vertelt Beau. “Als ik het moeilijk heb zegt hij: ‘Kom papa, dan gaan we even knuffelen’. Ik hoor ook ouders die zeggen: ‘Fijn, dan zijn wij nú aan de beurt’. Of: ‘Het werd pas leuk toen ze gingen praten’. Ik heb dat niet. Ik vond álle leeftijden, álle fases leuk. Al liepen ze de hele dag huilend rond, vond ik het nog leuk. Ik snap dat ze uitvliegen, moeten ze vooral doen, maar gezellig vind ik het niet.”

Lees ook
Twintig jaar liefde: Beau van Erven Dorens viert trouwjubileum met foto uit oude doos

Avontuur

Er zijn ouders die het heerlijk vinden als de kinderen uitvliegen, eindelijk tijd voor zichzelf. Maar Beau had al zijn zoons liever nog even thuis gehouden. Maar de talkshowhost snapt ook dat dit bij het leven hoort. “Al die periodes brengen iets moois mee. De dromen die je hebt als kind. Dan studeren in een tijd van ongekende vrijheid. Vervolgens kom je in een werkend leven met kinderen of zonder, maar dat is dan óók weer iets nieuws. Tot je, zoals nu ik dan, achtergelaten wordt door je kinderen. Maar dat is dan ook wel weer een avontuur.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress