Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beau van Erven Dorens wil stoppen met tv-carrière: ‘Ik wil niet oud worden op televisie’

Beau van Erven Dorens wil stoppen met tv-carrière: ‘Ik wil niet oud worden op televisie’

Beau van Erven Dorens wil stoppen met tv-carrière: ‘Ik wil niet oud worden op televisie’

In een interview met het AD, waar Beau van Erven Dorens (52) gaat beginnen als columnist, vertelt hij hoe zijn toekomst in de tv-wereld eruit gaat zien. Hij is al sinds 1998 te zien op nationale televisie en heeft mooie programma’s naar buiten gebracht. Denk aan Beau Five Days Inside en Beau & De Daklozen. 

Dinosaurus

Aangezien Beau al zo lang in de tv-wereld actief is, vraagt hij zichzelf ook om die reden af hoe lang hij nog door kan gaan. “Ik word zo langzamerhand een dinosaurus”, zegt hij bij RTL Boulevard.

Hij geeft aan dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn tv-carrière achter zich laat. “Een jaar of drie, vier. (…) Ik zit niet te wachten op oud worden op televisie. Ik vind ook, de mensen die dat doen, het wordt er allemaal niet beter op.”

Honderd ideeën

Voor nu gaat Beau nog met plezier naar zijn werk. “Maar het leven is kort,” geeft hij aan. “Ik verheug me erop om iets anders te gaan doen.”

Hij vertelt dat er veel dingen zijn die hem tegen die tijd bezig zullen houden. Hij wil graag een beetje gaan ondernemen, boeken schrijven, reizen en veel avonturen beleven. “Ik heb wel honderd ideeën.” Het leven in de schijnwerpers gaat hij niet missen stelt hij. “Ik hecht daar echt geen waarde aan.”

Lees ook
Sluwe streek van Marion Pauw in Expeditie Robinson: ‘Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug’

Kwetsbaarder

Overigens heeft Beau al ervaring als columnist. Zo heeft hij stukken geschreven voor Nieuwe Revu en Het Parool. Hij schreef toen voornamelijk over de televisiewereld en de showbizz. Nu wil hij een minder venijnige toon toepassen in zijn columns.

“Ik heb geen zin om te schrijven over het baardje van Wopke Hoekstra en zijn midlifecrisis. Ik wil ook niet belerend zijn. Ik wil op een kwetsbare manier stukjes schrijven over het leven, mijn leven, het gezin, de kinderen. Door al die leeftijden heen zie ik ze ontwikkelen, ploeteren, groeien. En het huis uit gaan”, legt Beau uit.

We hopen dat Beau van Erven Dorens de komende jaren nog wat mooie producties mag leveren en kunnen hem nu in ieder geval ook volgen via zijn column bij het AD.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulvard | Beeld: Brunopress