Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oerstom maar stiekem ook zó grappig: Beau ‘vreest afhakken van hand’ na fout in talkshow

Oerstom maar stiekem ook zó grappig: Beau ‘vreest afhakken van hand’ na fout in talkshow

Oerstom maar stiekem ook zó grappig: Beau ‘vreest afhakken van hand’ na fout in talkshow

Beau van Erven Dorens heeft het dagelijks over het coronavirus in zijn talkshow ‘Beau’. Toch vergeet zelfs híj weleens dat de wereld op z’n kop staat en handen schudden al een tijdje absoluut uit den boze is. Woensdagavond gaf hij een hand aan rapper Lil’ Kleine, die zijn hand automatisch ook gewoon aannam. Oeps!

Catastrofale Coronafale fout

De talkshowpresentator ging zo op in het gesprek dat hij vergeten was dat het volgens de RIVM-regels verboden is elkaar de hand te schudden omdat hiermee het coronavirus gemakkelijk kan worden overgedragen. Beau excuseerde zich overigens meteen voor de misser toen hij het zich realiseerde. “Oh nee, nu moet mijn hand eraf gehakt worden!”, grapte hij terwijl hij luid en overdreven begint te hoesten alsof hij een acute corona-aanval krijgt. Vervolgens belooft hij plechtig dat ze meteen grondig hun handen gaan wassen.

Eerdere ‘corona fails’

Beau is niet de eerste die de mist in gaat: met name veel regeringsleiders en politici uit binnen- en buitenland gingen hem al voor, onder wie onze eigen premier Mark Rutte. In zijn defense: hij maakte de fout vlak nadat hij aankondigde dat handen schudden niet meer mocht. Een beginnersfout, dus. Zijn ongemakkelijke, paniekerige reactie was overigens puur goud. #lol

Gouden muur

Ook goud was het cadeau dat Beau de rapper woensdagavond gaf in de uitzending: een gouden plaat voor zijn album Jongen van de straat. Het was een bijzondere versie van de traditionele gouden plaat. In een enorme zuil van, pak ‘m beet 2,5 x 2 meter, waren alle namen van de eerste 20.000 mensen die het album hebben gekocht, gegraveerd. Het is officieel de grootste gouden plaat ooit uitgegeven. Het monsterlijk grote ding krijgt een speciaal plekje in Lil Kleine’s ‘monsterlijk’ grote nieuwe huis, aan één van de Amsterdamse grachten. Er is een speciale muur voor leeg gelaten die precies groot genoeg is.

Lekker bezig, Kleine

Behalve een gouden plaat kreeg Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, ook een onderscheiding voor het behalen van meer dan 100 miljoen streams op Spotify. Daar zal vast een flesje (of twee) Moët voor zijn opengetrokken woensdagavond.

Lees ook
Lil Kleine en gezin na twee maanden ‘quarantaine’ in Dubai terug in Amsterdam

Lil luiers

In de show vertelt Jorik, zoals Lil Kleine echt heet, ook nog kort over zijn leven als vader an zoon Lío en ‘hoe het gaat’ thuis. Hij geeft eerlijk toe dat het een beetje ouderwets is: hij zorgt (financieel) voor hun, Jaimie zorgt thuis voor hem en Lío. “Mijn vrouw doet heel veel en die doet dat heel goed.” Als Beau ervan uitgaat dat hij zich niet aan het verschonen van luiers waagt, verdedigt de rapper zich: “Als er tien op een dag vervangen worden, heb ik er twee of één gedaan, en heeft zij er negen gedaan. Ze houdt wel net zo goed rekening met mij als ik met haar, maar ze zegt wel af en toe: hé pik, nu doe jij het effe.”

Bekijk hier de uitzending van Beau (met Lil Kleine aan het eind van het programma) terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Back in town ??

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou me vast, ik laat je nooit meer los pikkie ?

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, AD | Beeld: Still