Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beau heeft ‘ruzie’ met Linda de Mol vanwege televisieprogramma: ‘Ik heb haar nooit meer gesproken’

Beau heeft ‘ruzie’ met Linda de Mol vanwege televisieprogramma: ‘Ik heb haar nooit meer gesproken’

Beau heeft ‘ruzie’ met Linda de Mol vanwege televisieprogramma: ‘Ik heb haar nooit meer gesproken’

Beau van Erven Dorens nam het televisieprogramma Weet Ik Veel over van Linda de Mol. Linda stapte namelijk in 2019 over van RTL naar SBS, maar het programma bleef eigendom van RTL. Sinds hij het programma heeft overgenomen, is er maar weinig over van de vriendschap tussen Beau en Linda. Ze spreken elkaar al twee jaar niet meer.

Beau en Linda

Beau van Erven Dorens nam met veel plezier het stokje over van Linda de Mol en presenteert nu al enige tijd het televisieprogramma Weet Ik Veel. Het programma was eigenlijk van Linda, maar ze mocht het programma niet meenemen naar SBS 6. Beau was jarenlang goed bevriend met Linda, hier is echter verandering in gekomen sinds hij het kennisprogramma presenteert. De vriendschap tussen de twee is behoorlijk bekoeld, laat de presentator weten aan RTL Boulevard.

“Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit.” Beau vindt het jammer dat er een ruzie is ontstaan vanwege het programma. “Van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan”, aldus de presentator.

Lees ook
Linda de Mol reageert op kritiek over discrimineren Edsilia Rombley: ‘We willen de mooiste cover maken’

Ruzie om programma’s

Linda liet twee jaar geleden weten dat ze niet blij was dat Beau haar programma overnam. “Het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het ook niet echt ehh… Ik hoorde dat via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, mmmm. Het is niet fijn, maar ik kan er niks aan doen”, zei ze destijds.

Niet alleen Weet Ik Veel, maar ook Oh Wat een Jaar mocht niet mee naar SBS 6. Chantal presenteert nu Oh Wat een Jaar. Ook deze overname is iets waar Linda behoorlijke moeite mee heeft. Er is sindsdien frictie tussen de twee presentatrices en de twee hebben het niet met elkaar bijgelegd.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress