Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zijn ‘B&B Vol Liefde’-tortelduifjes Richard en Simone nog bij elkaar?

Zijn ‘B&B Vol Liefde’-tortelduifjes Richard en Simone nog bij elkaar?

Zijn ‘B&B Vol Liefde’-tortelduifjes Richard en Simone nog bij elkaar?

Al vanaf moment één bleken B&B-eigenaar Richard en Simone een match. De twee groeiden steeds meer naar elkaar toe en op het einde werd er zelfs ‘ik hou van jou’ gefluisterd. Maar hoe is het nu weken later met dit koppel?

Texelaar Richard, die een B&B heeft in Portugal, zag Simone helemaal zitten, ook al was ze qua uiterlijk helemaal niet zijn type. Ze zoenden elkaar vol op de mond waar de camera’s bij waren. Ook maakten ze continu grapjes over elkaar. Daarnaast konden ze ook serieuze gesprekken hebben. Zo vertelde Richard geëmotioneerd over het verlies van zijn vrouw.

Richard en Simone nog bij elkaar?

Kijkers waren ervan overtuigd dat Simone en Richard bij elkaar zouden blijven. Helaas blijkt niets minder waar. Dinsdagavond werd bekend dat Richard er een punt achter heeft gezet. Hij besloot met Simone te videobellen om het slechte nieuws te brengen.

“Ik voelde niet wat ik voelen wilde. Het is niet de juiste manier om het uit te maken, maar ja, je bent nu eenmaal niet dicht bij elkaar. Ik denk dat Simone gekker op mij was dan ik op haar was”, vertelt hij.

Maar waarom toch? Richard geeft zelf aan dat hij nog te veel bezig was met zijn eerste vrouw, die vier jaar geleden is overleden. “Misschien ben ik wel op zoek naar hetzelfde gevoel als dat ik toen had. Ik ga niet voor zilver, ik ga voor goud.”

Lees ook
‘B&B Vol Liefde’ is voorbij: hoe is het nu met alle koppels?

Die ene factor was er niet

Simone heeft ook gereageerd op de breuk aan tafel bij Jinek.“Wat is er gebeurd? Heel veel! Veel mooie dingen, verdrietige dingen, maar het heeft niet geleid tot… Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen, het ging misschien te goed. We hebben het zó leuk gehad, maar die ene factor is er gewoon niet.”

“Het is gewoon super lastig, want daarna ga je weer terug. Er was bij mij thuis iets vervelends gebeurd met m’n moeder, heel veel emoties, ik moet sterk zijn. Hij zei: ik wil voor goud gaan, maar ik wil een diamant zijn, ik wil shinen. Ik wil iemand die me láát shinen, en dat was hij niet. We kunnen wel echt goed samen”, legt ze verder uit.

Simone is weer op de markt, laat ze weten. Ze zoekt een stoere man met een klein hartje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl, Veronica Superguide | Beeld: still Videoland