Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘B&B Vol liefde’-kandidaat Hans openhartig over reden scheiding met ex-vrouw Libera

‘B&B Vol liefde’-kandidaat Hans openhartig over reden scheiding met ex-vrouw Libera

‘B&B Vol liefde’-kandidaat Hans openhartig over reden scheiding met ex-vrouw Libera

B&B Vol liefde-kandidaat Hans (54) doet een boekje open over de scheiding met zijn ex-vrouw Libera. Deelneemster Hayriye vroeg het zich ook al af: waarom heeft Hans de zorgzame Italiaanse laten gaan? Hij vertelt het aan De Telegraaf. 

Chique zakenreisjes

Hans en Libera zijn in 1993 getrouwd in het mooie Italië. Libera vond het niet prettig dat Hans vaak weg was op zakenreisjes. “Doordat ik veel reisde en daar foto’s van stuurde naar mijn ex, vertrouwde ze het niet. Ik dacht: ik stuur juist foto’s dat ik in nachtclubs zit.” De B&B-eigenaar kwam op de chicste plekken. “Toen is het verkeerd gegaan.”

Gescheiden in 2015

Volgens Hans is hij zeker niet vreemdgegaan. Toch liep hun huwelijk stuk. “We zijn gescheiden in 2015”, vertelt hij in De Telegraaf. Daarna hoopte hij opnieuw de liefde te vinden in Italië. Echter kwam er niemand op zijn pad waarvan hij dacht: dit is d’r.

Lees ook
Vlam slaat in de pan bij tongende Richard en Simone in ‘B&B Vol Liefde’

Wanhopige zoektocht

Die zoektocht naar liefde maakte hem desperate. Hij biecht dan ook op: “Ik werd er wanhopig van.” Volgens hem kon zijn deelname aan B&B Vol Liefde niet op een beter moment komen. “Ik voelde dat ik het nog één keer wilde proberen. Als je richting de zestig gaat lukt het niet meer. Nu ben je nog 54 en ben je er mentaal en lichamelijk klaar voor. Dus ja: ik heb het gedaan en we zien het wel”, aldus Hans in De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.  

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still Videoland