Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Slechts een paar dagen na dood vriend: ‘Barbie’ haalt keihard uit naar ex van overleden Gelmore

Slechts een paar dagen na dood vriend: ‘Barbie’ haalt keihard uit naar ex van overleden Gelmore

Slechts een paar dagen na dood vriend: ‘Barbie’ haalt keihard uit naar ex van overleden Gelmore

Zondag kwam het nieuws naar buiten dat de vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong plotseling was overleden. Kort daarna werd bekend dat hij overleden is aan een hartstilstand. Samantha – die de laatste maanden enorm veel heeft meegemaakt – liet weten dat ze getraumatiseerd is door de heftige gebeurtenis en momenteel niet weet wat ze met zichzelf aan moet. Dat de realityster nu even rust neemt, zal niemand haar kwalijk nemen. Toch kruipt ze vandaag weer achter de digitale pen en sneert er lekker op los. Dit keer is de ex van Gelmore aan de beurt.

‘Barbie’ sneert naar ex Gelmore

Op Instagram plaatst ze een al eerdere geposte foto met haar zoontje Angelo. Daarbij schrijft ze de lieve en ontroerende woorden: “Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo ??. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad ???.”

Wéér een sneer

Daarna slaat ze sfeer drastisch om. Barbie besluit in dezelfde post Marie van der Sande – een ex van Gelmore – even de waarheid te vertellen. Daaruit blijkt dat Gelmore al een dochter uit een eerdere relatie had en die band niet zo hecht was als met Angelo. “Lieve Marie van der Sande, begint Samantha haar tirade. “Ik begrijp jouw jaloersheid want ja, Gelmore heef Shalina nooit als zijn dochter gezien.”

Meerdere kinderen

Barbie dreigt daarna zelfs om jeugdzorg in te schakelen. “Moet ik jeugdzorg even inlichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat? Ga niet tegen mij beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze gluiperd dat je bent.” Uit dit bericht blijkt ook dat dochter Shalina niet het enige kind is uit een eerdere relatie. “Nu praat je zo over Kaydan, dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do”, vervolgt De Jong haar verhaal. “Kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen… kan je van jou niet zeggen”, sneert ze verder.

‘Spijt’ hebben

Ze sluit haar post af met een nogal harde conclusie. “Zoek een leven alsjeblieft. Ik heb echt medelijden met je en het spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT OP NUMMER 1 bij hem.” Samantha dropt aan het einde van haar preek een bom door te vragen of Gelmore daadwerkelijk wel de vader is van dochter Shalina.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Steun en toeverlaat

Eind 2020 brak Samantha met haar verloofde Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van – toen nog – zoontje Djemino bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand. Djemino kreeg vervolgens de naam Angelo, waarna Samantha al snel de liefde vond bij Gelmore. Op 11 april vierden ze dat ze drie maanden bij elkaar waren: “Hou van jou tot de maan en terug”, schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren. Samantha omschreef Gilly, zoals ze hem noemde, als “de man van mijn dromen”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram