Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Barbie eindelijk tevreden na nieuwe borstvergroting

Barbie eindelijk tevreden na nieuwe borstvergroting

Barbie eindelijk tevreden na nieuwe borstvergroting

Samantha van der Plas heeft sinds haar deelname aan Oh Oh Cherso in 2010 al meerder plastische ingrepen laten doen en de realityster maakte zonet bekend dat ze opnieuw onder het mes is gegaan. Op Instagram plaatste ze een foto van haar nieuwe voorgevel en ze lijkt deze keer echt tevreden te zijn.

Barbie heeft opnieuw haar borsten laten vergroten. Op Instagram pronkt ze trots met het resultaat terwijl ze nog op de operatietafel ligt. “Ik zei het al in de serie en het is nu helemaal zoals ik wil: dichter naar elkaar en een beetje hoger. Van 800 naar 850 cc high profile”, schrijft de blondine bij de foto. “Kan nou al zien dat het super mooi is”, zegt ze tevreden.

Haar volgers zijn het alvast niet eens met de zoveelste borstvergroting en dat laten ze duidelijk merken. “Afschuwelijk”, “Vreselijk” en “gelukkig vind je het zelf mooi” zijn maar enkele reacties die onder de foto verschijnen.

Barbie vertelde een maand geleden dat ze zou stoppen met botox. Ze kon haar gezicht niet meer bewegen en vond dat het nu genoeg is geweest. Zou dit ook de laatste borstvergroting zijn?

Lees ook: