Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Band André Hazes en Sarah steeds hechter: zanger schuift aan bij paasmaal

Band André Hazes en Sarah steeds hechter: zanger schuift aan bij paasmaal

Band André Hazes en Sarah steeds hechter: zanger schuift aan bij paasmaal

André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25) hebben het nog altijd gezellig samen. De Leef-zanger bracht Eerste Paasdag door met de influencer en haar familie. Ook bij zijn vermeende nieuwe schoonvader valt hij in de smaak: de heren poseren voor een feestelijk paaskiekje.

Niet eenzaam

Sinds de breuk met Monique Westenberg is André nog geen moment eenzaam geweest. De familie van Soelen ving de zanger op en regelde onderdak voor hem. Sindsdien is hij niet weg te slaan bij het gezin, en vooral niet bij de mooie Sarah. Hoewel de André eerder aangaf dat er vooralsnog alleen sprake is van vriendschap, lijkt niet iedereen dat te geloven. Er lekte een innige foto uit waarop de twee er niet bepaald uitzien als twee vrienden.

Hechte band

Ook het feit dat de Hazes-telg Eerste Paasdag doorbrengt met Sarah en haar familie, zegt veel over hun hechte band. De zanger deelt een foto met Rudolf van Soelen, de vader van de influencer. De heren dragen een net pak voor de gelegenheid, met een alcoholische versnapering in de hand. ‘Toppertjes!’, reageert zij op het kiekje.

Tekst gaat verder onder de foto’s


Vriendschap of relatie?

De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij erkende zich nu samen in een huis met influencer Sarah van Soelen te bevinden. Ze hebben geen relatie, maar de zanger sluit niets uit. Het tweetal kent elkaar van een feestje. Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. ‘Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.’ Maar hoe zit het nu tussen de twee: is er meer dan alleen vriendschap? ‘Het is wel een heel leuk wijf, daarom heb ik ook in mijn Instagrampost gezet dat ik niks uitsluit. Ik weet niet wat de toekomst brengt.’ De zanger ontmoette Van Soelen al voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.

Potentiële schoondochter

Moeder Rachel is wel te spreken over de mogelijke nieuwe vlam van haar zoon. ‘Ik heb onlangs haar en haar familie ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk’, vertelt ze aan Shownieuws. ‘En ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen.’ De weduwe van André Hazes sr. ziet in Sarah zelfs al een potentiële schoondochter: ‘Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar dat is niet aan mij om te bepalen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress