Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zit de ware ertussen? Déze 18 knappe mannen hopen op Gaby’s liefde in ‘De Bachelorette’

Zit de ware ertussen? Déze 18 knappe mannen hopen op Gaby’s liefde in ‘De Bachelorette’

Zit de ware ertussen? Déze 18 knappe mannen hopen op Gaby’s liefde in ‘De Bachelorette’

Nu ‘Temptation Island’ langzaam tot een eind komt, moeten we naarstig op zoek naar leuke, nieuwe reality-tv. Gelukkig hoeft die zoekactie niet lang te duren: vanaf 20 mei kunnen we ons volledig verliezen in Gaby Blaaser’s speurtocht naar de ware liefde in de allereerste reeks van ‘De Bachelorette’. Maandag stelt Videoland de potentiële liefdespartners alvast aan ons voor: dit zijn de achttien knappe kerels die een poging gaan wagen om haar hart te veroveren.

Gaby is toe aan liefde

In de nieuwste trailer is te zien hoe voormalig GTST-actrice en influencer Gaby (33) openhartig vertelt heel erg toe te zijn aan liefde. “Het is lange tijd ook niet zo geweest, maar ik heb echt zin om het weer toe te laten.” En maar goed ook, want zo kunnen wij haar zoektocht weer op de voet volgen! “Iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de achttien mannen heeft uitgepakt”, laat de blondine nog weten.

‘De Bachelorette’

We spotten al de eerste verliefde blikken, er is sprake van een heuse kus én de rozenceremonie mag natuurlijk niet ontbreken. Maar misschien nog wel belangrijker: eindelijk worden de mannen voorgesteld die het hart van Gaby gaan proberen te veroveren. Maar liefst achttien stuks, in de leeftijd van 24 t/m 41, durven het avontuur – in het waanzinnig mooie Zuid-Afrika – aan. En voor wie verwacht toch een beetje heimwee te krijgen naar Temptation: presentator Rick Brandsteder – altijd leuk – is ook in dit programma van de partij.

De mannen

Zo wil professioneel cocktailshaker André (41) maar wat graag een poging wagen. Hij ziet zichzelf als een lieve, geduldige man met ambities. Ook personal trainer Chris (24) uit Venlo gaat het spel der verleiding vol overgave aan. Met de gezamenlijke passie voor sporten zit het in ieder geval wel goed. Vliegtuigmotormonteur Wesley (27) ziet het vooral als dé kans om iemand in het echt te ontmoeten. Want Tinder? Dat is niks voor hem.

Lees ook
Amerikaanse ‘The Bachelor’-kijkers geschokt: Nederlander dumpt verloofde in finale

Echt een sprookje

Gaby blikt in ieder geval met een goed gevoel terug op deze periode in Zuid-Afrika. “Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven.” Vanaf 20 mei, dus. En het begint meteen goed, met een dubbele aflevering. Can. Not. Wait.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva | Beeld: Still