Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaby reed 2 uur naar Limburg voor Joey, ‘maar hij zat alleen maar op zijn telefoon’

Gaby reed 2 uur naar Limburg voor Joey, ‘maar hij zat alleen maar op zijn telefoon’

Gaby reed 2 uur naar Limburg voor Joey, ‘maar hij zat alleen maar op zijn telefoon’

De allerlaatste aflevering van ‘De Bachelorette’ zit er inmiddels op en het hoge woord is eruit: Gaby Blaaser (34) leek in eerste instantie de liefde te hebben gevonden bij Joey Vanherle (25), maar een langdurige relatie bleek er tóch niet in te zitten. Integendeel, de twee hebben elkaar slechts één keer gezien na het avontuur in Zuid-Afrika. Na de uitzending van woensdag is het moddergooien begonnen. Zo geeft Joey aan helemaal klaar te zijn met Gaby, en zegt zij nu op haar beurt dat hij niets meer was dan een vakantieliefde.

Gaby Blaaser over ‘De Bachelorette’

Dat er geen happily ever after in zou zitten met Joey, wist Gaby al vrij snel. In de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels (29) zegt de blondine dat al in het vliegtuig terug naar huis de “realitycheck” kwam.

Niet verliefd

Na thuiskomst hebben Gaby en Joey nog wel lange tijd contact gehouden. Vanwege de coronacrisis ging dat via de digitale weg. Toen merkte ze ook wel dat ze niet verliefd op hem was. “Natuurlijk, anders ga je er wel heen. Uiteindelijk heb ik dat wel gedaan. Ik wilde het toch nog even aanvoelen want ik vond hem zo leuk daar.”

Continu op telefoon

Die ontmoeting, die op 3 juni plaatsvond in Joey’s woonplaats in Limburg, zorgde niet voor een nieuwe vonk. Sterker nog, de winnaar van De Bachelorette zat volgens Gaby alleen maar op z’n telefoon en vertelde haar doodleuk met welke andere vrouwen hij allemaal contact had.

Leuke meid… of toch niet?

Volgens Joey stelde dat contact niets voor: hij zou Gaby verteld hebben dat hij met een goede vriendin was wezen skeeleren en met Daniëlle van Temptaton Island had gesproken. Zij zou hem aan wat samenwerkingen hebben geholpen. Gaby reageerde daar volgens Joey prima op en leek het geen probleem te vinden. Hij en de influencer spraken zelfs af na alle uitzendingen weer opnieuw te gaan daten, om te kijken waar het nog naartoe zou kunnen gaan. Opmerkelijk detail: Joey zegt tegen RTL Boulevard dat Gaby over Daniëlle zei dat ze een “leuke meid” was. Dat terwijl Blaaser in de podcast van Kaj zegt dat het meisje waar Joey contact mee had, niét iemand is om trots op te zijn. Doelt ze daarmee op de voormalig Temptation-verleidster?

Vakantieliefde

Joey voelde uiteindelijk meer als een vakantieliefde, stelt Gaby. “Hij was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika.” Met terugwerkende kracht heeft de bachelorette andere jongens dan ook te vroeg naar huis gestuurd, denkt ze. “Ja natuurlijk, maar het is allemaal een momentopname. (…) Voor mij is het nu klaar. Het is heel jammer dat het zo is gelopen. Ik had natuurlijk anders gehoopt.”

De tekst gaat verder onder de video.

Hoe dan ook geslaagd

Vorige week stelde Gaby nog dat haar Bachelorette-avontuur hoe dan ook geslaagd was. “Het is echt een succesverhaal”, zei ze tegen BuzzE. “Ik geloof weer voor de volle honderd procent in ware liefde.”

Lees ook
‘Bachelorette’-winnaar Joey: ‘Gaby heeft me voor de bus gegooid, programma lijkt één grote grap’

Grote grap

Waar Gaby het programma als een succesverhaal ziet, denkt de winnaar van De Bachelorette daar heel anders over. Voor Joey voelt het programma als “één grote grap”, zo liet hij weten in RTL Boulevard. “Is het dan allemaal maar een spel geweest? Het lijkt erop alsof wij slechts figuranten waren in het programma. Ik vind dat heel jammer, want ik en een hoop andere jongens zijn heel oprecht geweest in het programma.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb met deze topper nog een deel 2 podcast opgenomen!? Na alles wat er heeft gespeeld in en rondom de Bachelorette, deel ik graag met jullie wat er nou ECHT gebeurt is na de opnames. Ik vind dat jullie als kijker hier recht op hebben. Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden!? Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Ik wil wel voorop stellen dat ik de makers van dit programma en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren geen blaam tref. Deze mensen hebben met de beelden die ze hadden een prachtig programma neergezet en daar kan ik alleen maar met lof over spreken! Kijk snel de video op het YouTube kanaal van @kikiduren (link in Bio). Hou mijn insta en media in de gaten. More juice coming✌ . Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude? . STAY TUNED

Een bericht gedeeld door Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram