Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bachelor Thomas reageert op breuk met Merel: ‘Helaas lopen dingen soms anders dan je voor ogen hebt’

Bachelor Thomas reageert op breuk met Merel: ‘Helaas lopen dingen soms anders dan je voor ogen hebt’

Bachelor Thomas reageert op breuk met Merel: ‘Helaas lopen dingen soms anders dan je voor ogen hebt’

Vanochtend werd bekend dat bachelor Thomas van der Vlugt en zijn Merel niet meer bij elkaar zijn. Merel plaatste een openhartig berichtje op Instagram waarin ze vertelt over de breuk. Thomas heeft ook gereageerd. 

Thomas reageert op breuk

Dinsdagochtend maakte Merel, die het programma The Bachelor ‘won’, bekend dat de relatie tussen haar en Thomas voorbij is. Dat deed ze nadat op het juicekanaal Life of Yvonne een video werd gedeeld waarop Thomas met een andere vrouw zoent.

In een emotioneel bericht deelde Merel alle ins en outs van de breuk met haar volgers. Ze sprak van een “nachtmerrie waar ik niet uit wakker word” en zegt dat ze zich “verraden” voelt. “Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam mij diep dat ik alles heb geloofd. Ik voel me verraden, mijn hart is gebroken.”

Thomas vertelt in zijn Instagram Stories meer over zijn kant van het verhaal. “Ik vind het heel rot dat het op deze manier heeft moeten verlopen (ook een note to myself).” Hij vervolgt: “We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen. Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt.”

Lees ook
Bachelor Thomas en Merel uit elkaar: ‘Een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’

Ontzettend dankbaar

Thomas schrijft dat hij twee weken geleden besloten heeft een punt achter de relatie te zetten. “We wilden het nieuws samen naar buiten brengen op een door ons gekozen moment, echter gezien de huidige omstandigheden deel ik het op deze manier.” De StukTV-maker zegt “ontzettend dankbaar” te zijn voor de tijd met Beks. “We hebben een ontzettend mooi avontuur gehad en je hebt een plekje in mijn hart. Ik gun je de wereld.”

Merel besloot nog een berichtje te plaatsen op haar Instagram Stories. In de video vertelt ze huilend dat ze het moeilijk heeft met de breuk. Ook schrijft ze: “Neemt niet weg dat ik echt van Thomas heb gehouden en niet wil dat hij hieraan kapot gaat. Mensen doen domme dingen, en soms kwets je daar mensen mee. Geef hem alsjeblieft ook rust. Ik gun hem zijn geluk en het is jammer hoe het is gegaan. Ik hou nog steeds van hem. […] Hij is geen slecht persoon.”

thomas bachelor

merel thomas

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Videoland