Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bachelor Thomas en Merel uit elkaar: ‘Een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’

Bachelor Thomas en Merel uit elkaar: ‘Een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’

Bachelor Thomas en Merel uit elkaar: ‘Een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’

Oh no! Merel Beks heeft dinsdag op Instagram bevestigd dat haar relatie met Bachelor Thomas van der Vlugt voorbij is. In een emotioneel bericht deelt zij alle ins en outs van de breuk met haar volgers.

Merel spreekt op Instagram van ‘een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word’. Ook zegt ze dat ze zich ‘verraden’ voelt. “Ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam mij diep dat ik alles heb geloofd. Ik voel me verraden, mijn hart is gebroken.”

Zoenen met een ander

De heartbroken Merel geeft verder geen details over de breuk. Maar op het juicekanaal Life of Yvonne verscheen dinsdag een filmpje waarop te zien is hoe Thomas zoent met een andere vrouw. “En NEE, dit is niet Merel zelf, hij zal wel een type hebben”, voegt Yvonne Coldeweijer daaraan toe.

Lees ook
Zijn bachelor Thomas van der Vlugt en Merel nog bij elkaar?

‘Ik voel me verraden’

Op Instagram vertelt Merel meer over de breuk: “Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon – dat alles te veel was. En dat kwam voor mij behoorlijk uit het niets en plotseling. Over zoiets praat je. De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was. Verliefdheid kan je naar mijn mening niet voelen in een periode van stress.”

Merel schrijft ook dat ze zich voor schut gezet voelt door Thomas. “Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik schaam me diep. Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht. Ik ben enorm verdrietig en kan het allemaal niet geloven en ik heb tijd nodig. What’s meant to be will be.”

Geruchten

De geruchten over de breuk circuleerden al langer. Merel stelde recent nog een stapje terug te doen en niet veel meer op sociale media te delen. Van der Vlugt reageerde zelf vrijdag in zijn ochtendshow op SLAM! op de geruchten. Hij stelde dat hij nog steeds samen zou zijn met Merel. Zij leerden elkaar eerder dit jaar kennen dankzij het programma The Bachelor, waarin Thomas op zoek ging naar liefde.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Merel:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Jasper Suyk