Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Anouk Hoogendijk in verwachting van eerste kindje

Babynieuws! Anouk Hoogendijk in verwachting van eerste kindje

Babynieuws! Anouk Hoogendijk in verwachting van eerste kindje

Babynieuws voor Anouk Hoogendijk! De voormalige voetballer kondigt haar eerste zwangerschap aan en deelt twee innige foto’s op Instagram met haar liefde Pieter.

‘We verwachten een baby!’

“Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen”, begint Anouk haar post. “Wij verwachten een baby!” Op de foto is ze samen met haar vriend Pieter te zien. Het stel heeft zelfs al een eerste aankoop gedaan voor de nog ongeboren spruit. Op de tweede foto is een paar schattige witte sneakers te zien. Wanneer de ex-voetballer is uitgerekend, is niet bekend.

Genieten

In de Flair van deze week (die nog tot 5 mei in de schappen ligt!) vertelt Anouk dat ze al twee jaar lang wordt gevraagd of er een baby komt. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook:
Anouk Hoogendijk was als kind (5) ernstig ziek: ‘Ik heb geluk dat ik het overleefd heb’

Rustpunt

Anouk en Pieter kennen elkaar van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, maar het was geen liefde op het eerste gezicht. “Onze kracht is dat we een goede aanvulling op elkaar zijn. Ik heb een turbulent leven, hij een stabiel leven. Hij is trots op me en staat achter me. Pieter is echt mijn rustpunt.” 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram