Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > AUWCH: Josje kiest opnieuw voor gewaagde piercing

AUWCH: Josje kiest opnieuw voor gewaagde piercing

AUWCH: Josje kiest opnieuw voor gewaagde piercing

Sinds Josje de K3-deur achter zich heeft dichtgeslagen, wilde ze een beetje af van dat brave imago van de voorbije jaren. Zo ging ze meerdere keren uit de kleren voor een fotoshoot en liet ze haar lichaam versieren met enkele tatoeages en piercings. En ook haar nieuwste exemplaar gaat weer vlot over de tongen.

Na haar afscheid van K3 begon Josje Huisman met het experimenteren van enkele lichaamsversieringen. Zo koos ze al voor een hele resem tatoeages en werden haar oren en neus voorzien van enkele zilveren juweeltjes. Haar opzichtige septum piercing kreeg in het verleden al heel veel kritiek – vele fans vonden het eerder op een koebel lijken – maar ook haar nieuwste exemplaar valt niet bij iedereen in goede aarde.

De 30-jarige blondine plaatste gisteren een foto van haar nieuwe smiley piercing, waarbij er een ringetje door het stukje vel boven je twee voorste tanden wordt geduwd. Als je lacht, komt er dan subtiel een metalen ringetje kijken. Of het prikje ook degelijk pijn deed? De hashtag #fatlip zegt volgens ons al genoeg…

Wat vinden jullie ervan?

Ik werd wakker en dacht #doewatopdonderdag 😋 #fatlip #smiley #piercing

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

 

Lees ook: