Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Auw, Johnny Depp heeft liefdestattoo voor Amber Heard veranderd in scheldwoord

Auw, Johnny Depp heeft liefdestattoo voor Amber Heard veranderd in scheldwoord

Auw, Johnny Depp heeft liefdestattoo voor Amber Heard veranderd in scheldwoord

Dat er ruzie is tussen het ooit zo verliefde koppel Johnny Depp en Amber Heard, is al langer bekend. De scheiding verloopt alles behalve soepel en niet zonder kleerscheuren. Drama alert! Zo beschuldigde Amber, Johnny al van mishandeling en ging Amber ook niet volledig vrij van verdachte agressieve buien… 

En ook nu deed Mr. Depp een minder aardige zet. Hij liet ooit een tattoo zetten uit liefde voor Amber. Op zijn knokkels van zijn hand prijkte de bijnaam ‘SLIM’ van zijn toenmalige geliefde. De liefde is nu over en zo ook zijn besluit over de tattoo. Uit verschillende foto’s is nu gebleken dat hij het onlangs heeft veranderd naar ‘SCUM’, wat hetzelfde als uitschot betekent. Auw!

image

Het is trouwens niet de eerste keer dat Johnny Depp opnieuw naar de tattooshop moet om een tattoo te laten maskeren. In 1993 verbrak hij zijn relatie met Winona Ryder. De liefde voor haar had hij vereeuwigd met een ‘Winona Forever’ , na de break up werd dit ‘Wino Forever’. Misschien in het vervolg toch maar even twee keer nadenken voor je nog een tattoo laat zetten, Johnny?

Lees ook: