Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > AUCH: Katy Perry haalt uit naar Britney Spears

AUCH: Katy Perry haalt uit naar Britney Spears

AUCH: Katy Perry haalt uit naar Britney Spears

Na Adele’s liefdesverklaring aan Beyoncé tijdens de Grammy’s van afgelopen zondag leefden we allemaal even op een roze wolk. De puurheid, de liefde, het volstrekte gebrek aan valsheid. Yasss queens! Helaas voltrok zich op de rode loper buiten een heel anders, Mean Girls-waardig tafereel.

Popster Katy Perry, tegenwoordig blondgelokt, werd door presentator Ryan Seacrest gevraagd waarom ze de laatste tijd zo weinig in beeld geweest was.

De blondine struint normaal fanatiek menig feestje en event af, maar schitterde de afgelopen maanden door afwezigheid. Perry antwoordde snibbig: “Dat heet: voor je mentale gezondheid zorgen Ryan,” en vervolgde: “Ik heb mijn hoofd nog niet kaal geschoren.”

Verontwaardiging alom op Twitter, waar fans opmerkten dat die veeg uit de pan absoluut nergens voor nodig was.

Anderen waren van mening dat het gewoon een grapje was – moet kunnen.

Britney, ook aanwezig op de pre-party van de Grammy’s, reageerde niet direct op de uitspraken van Katy Perry, maar deed wel the next best thing: een nieuwe serie foto’s uploaden op haar Instagram. Op deze foto’s blijft de zangeres duidelijk uitermate sereen. Ze geniet van het zonnetje in Malibu, leest een boek en citeert een heus Bijbelvers – volgens haar volgers speciaal gericht om Perry te killen met kindness. Wat denk jij?

Weekend advice 💖

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Chasing the dream 🌅

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Her mouth speaks from that which fills her heart ❤️ Luke 6:45

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Lees ook: