Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Derde kindje Arie en Romy Boomsma geboren (en heeft een prachtige naam gekregen)

Babynieuws! Derde kindje Arie en Romy Boomsma geboren (en heeft een prachtige naam gekregen)

Babynieuws! Derde kindje Arie en Romy Boomsma geboren (en heeft een prachtige naam gekregen)

Een paar dagen geleden liet Romy Boomsma (29) weten dat er nog geen wee te bekennen was, maar inmiddels hebben zij en Arie (46) hun derde kindje in de armen mogen sluiten. De kersverse ouders hebben het prachtige nieuws bekendgemaakt via Instagram én onthullen daarbij de bijzondere naam van het pasgeboren meisje.

Derde kindje Arie en Romy Boomsma

Arie deelt vol trots een foto met de kleine spruit in zijn armen. “Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij”, schrijft hij erbij. Ook Romy heeft het heuglijke nieuws via social media gedeeld. “Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

Meiden in de meerderheid

Romy en Arie maakten in december bekend dat ze een derde kindje verwachten. Een maand later onthulden ze het geslacht van de baby: een meisje. Romy en Arie deelden de hele zwangerschap geregeld prachtige foto’s van haar zwangere lijf. Onlangs poseerde ze nog schaars gekleed voor LINDA.meiden. Het stel heeft nog twee kinderen: Bobby Jo (4) en zoontje Mozes Wolf (2).

Lees ook
Romy Boomsma staat op knappen: 40 weken zwanger en nog geen wee te bekennen

Droomboerderij

Romy en manlief Arie verruilden eind 2019 hun prachtige huis in het centrum van Amsterdam voor de boerderij waar Romy al haar hele leven van droomde. Ze kochten voor een duizelingwekkende 2,1 miljoen euro (en een ‘beetje’) een vrijstaand rijksmonument langs het slingerende riviertje ’t Gein, dat miljonairsdorp Abcoude met het kleine Driemond en Weesp verbindt. In hun nieuwe optrekje hebben het stel en hun kinderen Bobby en Mozes de beschikking over bijna vijfhonderd vierkante meter woonruimte, inclusief gastenverblijf, en een waanzinnige tuin met onder meer eigen paarden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Crocs & stocks.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De post nav mijn story. Zelf heb ik 2 totaal verschillende bevallingen gehad, bij mijn bevalling van Bobby waren we al vroeg in het bevalcentrum en werd ik nadat er na 14 uur nog geen enkele voortgang was toch medisch. De bevalling duurde in totaal zo’n 22 uur en eindigde in een vacuümverlossing. Ik heb die bevalling gelukkig niet als negatief ervaren maar wist wel dat ik het een (hopelijk) volgende keer heel anders zou willen en heb daarna steeds het gevoel gehad dat mijn lichaam het thuis, in een vertrouwde omgeving misschien heel anders had opgepikt allemaal. Mijn bevalling van Mozes duurde 6 uur, was zonder pijnbestrijding en toen we vanuit huis rond de 6cm ontsluiting naar het ziekenhuis gingen vorderde de bevalling ineens zo snel dat hij nog net niet op de gang geboren werd. Mocht je mijn bevallingsverhaal van Mozes willen luisteren (was een hartstikke positieve ervaring) dan kan dat in de podcast Podnataal van @simonewijnands_ hier deelt ook @ninapierson haar ervaringen met 2 keer een thuisbevalling en het is sowieso een hele fijne podcast met verschillende bevallingsverhalen en ervaringen. Nu we allemaal niet weten hoe de aankomende periode eruit gaat zien en er wel vrouwen (hoog)zwanger zijn leek het me een mooie om hieronder wat positiviteit te verzamelen rondom bevallingen. Want er zijn ook écht heel veel mooie en fijne ervaringen die gedeeld kunnen worden en wat positiviteit is welkom. Dus heb je boekentips, een fijne bevalling gehad zonder pijnbestrijding, ben je thuis bevallen of heb je tips voor blogs, boeken, podcasts, filmpjes of wat dan ook wat hieraan kan bijdragen: deel ze, als je wilt, hieronder. Zo kunnen we elkaar wat vertrouwen geven, en misschien wat angst wegnemen. Realistisch moeten we allemaal zijn en de kans dat een thuisbevalling toch een ziekenhuisbevalling wordt is er natuurlijk altijd maar ik denk dat het goed is in ieder geval te lezen over fijne ervaringen zodat je met zo min mogelijk angst een bevalling ingaat.♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

Beeld: Brunopress, Instagram