Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers uiten ‘pure walging’ voor Arie Boomsma en zijn hilarische reacties zijn goud waard

Volgers uiten ‘pure walging’ voor Arie Boomsma en zijn hilarische reacties zijn goud waard

Volgers uiten ‘pure walging’ voor Arie Boomsma en zijn hilarische reacties zijn goud waard

Het racismedebat is al weken in volle gang, maar kreeg afgelopen week een opmerkelijke opleving na een opmerkelijke ‘grap’ van ‘Veronica Inside’-gezicht Johan Derksen. Heel Nederland mengt zich in de discussie en ook Arie Boomsma deelt zijn mening over de rel. Mede dankzij zijn post trokken meerdere VI-adverteerders zich terug, wat hem op Instagram de nodige kritiek oplevert. Arie kreeg flink wat ellende over zich heen, maar laat zich daar niet door raken. Zijn reacties op de galspuwers zijn gevat en hartstikke hilarisch.

Heftige teksten

Onder de hashtag #teamJohan stromen de boze reacties binnen bij de presentator. Nou ja, boos is dekt de lading niet helemaal. De woorden ‘stuitend, bizar grof en onbeschoft’ zorgen voor een completer plaatje. We overdrijven niet, wat Arie naar z’n hoofd geslingerd krijgt, is geen kattenpis. “Arie is teveel in zijn arie geneukt door de dominee en pastoor overduidelijk”, klinkt een boze Instagrammer. Verder wordt hij onder meer “een vieze matennaaier”, “op aandacht geilende kankerhomo”, “hoerenzoon”, “NSB’er” genoemd. Dus…

Treurige trollen

Arie zegt zich normaal gesproken niet tot een dergelijk niveau te willen verlagen, maar in dit geval wil hij een uitzondering maken. “Meestal heeft het geen zin om te reageren op de trollen, maar soms is het toch wel leuk een gesprek aan te gaan”, schrijft hij op Instagram en Twitter. Daarbij deelt hij een rits screenshots van de heftige comments die hij binnenkreeg, ínclusief zijn eigen gevatte reacties. Lachen gegarandeerd, go Arie!

Lees ook
Babynieuws! Derde kindje Arie en Romy Boomsma geboren (en heeft een prachtige naam gekregen)

Reageren heeft soms dus wél zin

Dat het ‘meestal’ geen zin heeft om te reageren, klopt. Soms dus wel, ontdekt Arie in deze situatie. Eén van de ‘onaardige’ types die op een reacties van Arie himself getrakteerd werd, besloot daarna spontaan om zijn harde woorden terug te nemen. “Ik ga stuk, bij deze neem ik mijn woorden terug. Dit is zo volwassen gereageerd en met zoveel humor. Excuus. Ik ben het niet met je eens over Derksen, maar verder respect en nogmaals excuses.” De kersverse vader grapt met een hartje: “Soms ontstaat er zowaar iets moois”.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress