Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Temptation’s Arda verwacht kindje met verleidster Amber: ‘Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij’

Temptation’s Arda verwacht kindje met verleidster Amber: ‘Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij’

Temptation’s Arda verwacht kindje met verleidster Amber: ‘Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij’

Hoewel Arda meedeed aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Elke, leek hij al gauw te vallen voor de charmes van Eline. Hij sloot zelfs niet uit met haar verder te gaan na de liefdestest, maar zij dacht daar anders over. Uiteindelijk was het een andere verleidster die het hart van de Belg écht wist te veroveren. In de laatste uitzending werd duidelijk dat Arda een relatie had gekregen met Amber, met wie hij nu een eerste kindje verwacht.

Baby Arda en Amber

Dat onthullen de twee gisteravond op Instagram. De twee posten beiden romantische foto’s én laten meteen weten wanneer hun eerste kindje verwacht wordt. Op 21 december van dit jaar is het namelijk al zover.

Veelbewogen jaar

Arda begint met de woorden dat 2020 een “hectisch jaar” was. “We hebben veel up’s & down’s gehad allemaal. Velen van ons hebben diep gezeten, zowel financieel als emotioneel. Maar net zoals alles komt hier ook een einde aan.”

In verwachting

“Ik zei dat er iets groots op komst was en dat is het ook”, vervolgt de Temptation Island-deelnemer. “Er is iets op komst waardoor mn leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in mn hart wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Echt wonder

Amber laat weten dat haar zwangerschap een wonder genoemd zou kunnen worden. “Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde ‘ach ja, het is toch niet nodig, het kan toch niet’.”

Soulmates

Toen ze Arda twee jaar later leerde kennen, vertelde ze hem alles wat er gebeurd is. Een kindje stond nog niet op de planning, zo geeft ze toe. “En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel”, gaat Amber verder. “Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden.”

Lees ook
Hóe echt is ‘Temptation Island’ nu eigenlijk? Presentatrice Annelien doet boekje open

Baby Turker

De verleidster denkt dan ook dat haar relatie met de Belg meant to be is en ze echte soulmates zijn. “Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020. Baby Turker.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Not expected but oh baby what a miracle you are. ✨ Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen. Vertel je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelde. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegenmoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020 ♥️ Baby Turker

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2020 ? (@ambervgxx) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL