Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk met spoed naar ziekenhuis vanwege allergische reactie

Anouk met spoed naar ziekenhuis vanwege allergische reactie

Anouk met spoed naar ziekenhuis vanwege allergische reactie

Anouk is zaterdagochtend met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De zangeres werd onwel na het drinken van een gezond drankje. Het bleek om een allergische reactie te gaan, zo laat ze weten via Instagram.

Opweg naar het ziekenhuis

“Nou, dacht ik even een gezond green powder drankje te drinken vanmorgen… 20 minuten later lag ik in een ambulance met een allergische reactie”, schrijft Anouk bij een foto waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis is.

Anouk ziekenhuis

Alles weer normaal

Inmiddels maakt ze het weer goed. “Na de adrenalineshot en medicatie zie ik er gelukkig weer normaal uit.”

Zelfquarantaine

Anouk keerde eind april terug uit Marokko, waar ze zeven weken vastzat na de uitbraak van het coronavirus. Toch besloot de zangeres, die last heeft van astma, vorige week zaterdag om in zelfquarantaine te gaan om het risico op een coronabesmetting zo klein mogelijk te maken. De zangeres is met haar twee katten naar het huis van een vriend in Amsterdam vertrokken. Op die manier lukt het nog om familie te blijven zien. “Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om – weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen – ze in de buitenlucht wel te kunnen zien.”

Lees ook
Dominique openhartig over relatie met Anouk: komt er een huwelijk (en misschien tóch nog een kindje)?

Digitale Voice Kids finale

Om die reden was Anouk gisteren ook niet fysiek als coach aanwezig bij de finale van The Voice Kids. Wel was er een mooie oplossing gevonden en was de coach van deelnemer Rogier via een scherm aanwezig om hem te supporten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoewel de finale van The Voice Kids er vanavond anders uit komt te zien, veranderen sommige dingen nooit. ? #rtlboulevard #voicekids

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram| Beeld: BrunoPress, Instagram