Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk Smulders zat met gezin in bloederige KLM-vlucht: ‘Alsof je in een slechte film zit’

Anouk Smulders zat met gezin in bloederige KLM-vlucht: ‘Alsof je in een slechte film zit’

Anouk Smulders zat met gezin in bloederige KLM-vlucht: ‘Alsof je in een slechte film zit’

Gigantisch schrikken voor Anouk Smulders en haar gezin. Zij zaten afgelopen weekend op de KLM-vlucht richting Ibiza waar door enkele passagiers hevig geknokt werd. Overal bloed, de kinderen in paniek… De presentatrice omschrijft de angstige vlucht als ‘een slechte film’.

Mondkapjesruzie

Eerder dit weekend gingen er nare beelden van een pittige knokpartij op een KLM-vlucht het land door. Op sociale media en in de journaals was te zien hoe twee mannen die weigerden een mondkapje te dragen het met andere passagiers aan de stok kregen. Anouk, haar man – fotograaf Edwin Smulders – en hun twee kinderen Bo en Max (11 en 14) zaten op diezelfde vlucht en dachten ontspannen op vakantie te gaan, maar nooit eerder begon een trip naar de zon zo schrikbarend.

Dochter trok helemaal wit weg

“De crew wist eigenlijk ook niet zo goed wat ze ermee aan moesten. Het gebeurde echt een paar stoelen voor ons. Ze waren iedereen aan het uitdagen en onze kinderen riepen dat ze eruit wilden. Mijn dochter werd wit en zat helemaal trillen. We hebben tegen de kinderen gezegd: kijk die mensen maar niet aan” vertelt de blondine in Shownieuws.

‘Het bloed gutste eruit’

De mannen zouden gedronken hebben en op een gegeven moment een vrouw hebben geduwd. “Haar man werd vervolgens helemaal gek en die pompte hem vol op z’n neus. Het bloed gutste eruit. Hij begon te duwen, waarna er een megaknokpartij ontstond. En voordat hij het wist, zat er vijf man bovenop hem. Het is echt alsof je in een slechte film zit, vreselijk”, aldus Anouk in gesprek met De Telegraaf.

Lees ook
Anouk Smulders over slopende zoektocht naar donor voor zieke zus: ‘Ik stortte helemaal in’

Bijkomen van de schrik

Bij aankomst op het Spaanse eiland zijn de twee mannen aangehouden. Anouk, Edwin en de kids komen momenteel bij van de schokkende vlucht op hun vakantieadres. Bij een foto van haar en Edwin met mondapjes op in hun vliegtuigstoelen schrijft ze: “Toen alles nog normaal was in de vlucht! Lieve mensen, dank voor de vele berichtjes! Alles wel… Mafklapper afgevoerd. Vi-va-vakantie nu. Doei!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beelden van de ongeregeldheden tijdens de vlucht:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Little trip down memory lane….. met onze toen nog kleine ?? En die zon, palmen en strand……. ja graag!!! #ineedlight

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress