Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk komt terug op haar uitspraken over ‘jezelf omhoog neuken’

Anouk komt terug op haar uitspraken over ‘jezelf omhoog neuken’

Anouk komt terug op haar uitspraken over ‘jezelf omhoog neuken’

Anouk komt terug op haar uitspraken die ze deed in College Tour in 2015. In januari kwamen haar opmerkingen weer in het nieuws vanwege de wanpraktijken bij The Voice of Holland. De zangeres stelt dat ze nooit iemand zou aanraden om zichzelf ‘omhoog te neuken’.

Bij jezelf blijven

In het interview in College Tour stelde Anouk destijds dat ‘bij jezelf blijven’ slecht advies is voor aankomende artiesten. Vervolgens raadde ze aan om ‘precies het tegenovergestelde’ te doen. “Gooi een masker op, imiteer zo goed als je kunt, over lijken stappen en als er moet worden geneukt, wordt er geneukt”, waren haar woorden.

Zaterdag is te lezen in Volkskrant Magazine dat dat niet helemaal was wat Anouk toentertijd bedoelde. “Wat ik bedoelde was: wat voor mij geldt, geldt voor niemand anders. Ik kon inderdaad mezelf blijven, maar ik ken fucking veel muzikanten, zangers en zangeressen die technisch gezien beter zijn dan ik en óók bij zichzelf bleven, en zij kwamen er helemaal niet. Snap je?” 

Lees ook
Justin Bieber deelt gezondheidsupdate: gezicht deels verlamd door syndroom van Ramsay-Hunt

Jezelf omhoog neuken

Anouk noemt bij jezelf blijven ‘bullcrap’. “Daarom zei ik: misschien kom je er wel eerder als je alles doet wat er van je gevraagd wordt, als je jezelf omhoog neukt”, zegt Anouk in Volkskrant Magazine. “Bij wijze van spreken, want dat zou ik natuurlijk nooit écht iemand aanraden.”

Hoe Anouk haar succesvolle muziekcarrière heeft bereikt, werkt voor bijna niemand, zegt ze. “Je moet geluk hebben, tegen de juiste mensen aan lopen.” Tot slot zegt ze: “Ik heb mezelf nooit omhoog geneukt. Ik heb mezelf eerder omláág lopen neuken, door altijd verliefd te worden op mannen zonder geld en daarop compleet leeg te lopen. Omdat ik die sukkel ben die altijd in de liefde bleef geloven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress