Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jarige Anouk al bijna maand vast in Marrakesh: Dominique deelt emotioneel bericht

Jarige Anouk al bijna maand vast in Marrakesh: Dominique deelt emotioneel bericht

Jarige Anouk al bijna maand vast in Marrakesh: Dominique deelt emotioneel bericht

Door de coronacrisis zit Anouk al bijna een maand vast in Marrakesh, wat betekent dat ze vandaag haar 45e verjaardag moet vieren zónder haar gezin om haar heen. Haar grote liefde Dominique zet haar daarom op Instagram in het zonnetje, iets wat de zangeres enorm raakt.

Bijzondere felicitatie voor Anouk

Dominique deelt een foto van Anouk en hun dochter Jelizah Rose, met daarbij een prachtige tekst. “Gefeliciteerd voor mijn liefste vrouw en de moeder van onze kinderen”, begint hij bij het kiekje. “Je maakt mij gelukkig en trots op de dingen die wij samen bouwen.”

Stay strong

Anouk reageert met een hoop hartjes op het lieve gebaar van Dominique, en ook zijn volgers waarderen zijn eerbetoon. Ze hopen dan ook massaal dat de twee elkaar gauw weer in de armen kunnen sluiten. “Gefeliciteerd met die topper van je… En helaas niet samen. Ik hoop dat jullie er op afstand toch wat van kunnen maken”, reageert een fan. Een ander schrijft: “Gefeliciteerd, lieve Anouk. Stay strong.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday to my lovely wife and the mother of our children. You make me happy and proud of the things we built together❤️? @anouk #staysafe #loveyou

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Groot gezin

Samen hebben Anouk en Dominique een dochter: Jelizah Rose, geboren in 2016. In totaal heeft de zangeres zes kinderen. De eerste drie – Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Phoenix Ray – kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze acht jaar samen was. Daarna zette Anouk een kind op de wereld met rapper Unorthadox, genaamd Jesiah Dox. Haar zoon Sion Jethro kreeg ze met Seraino Dalgliesh.

Coronavirus

De zangeres vertrok bijna een maand geleden naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Marokko schrapte vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. Nu zit ze vooralsnog vast in een hotel. Inmiddels zit Anouk – zo is op te maken uit de hashtags bij haar laatste Instagrampost – al 26 dagen vast in het buitenland.

Lees ook
Anouk brengt in samenwerking met oudste zoon nieuw nummer uit

Anouk in Marrakesh

Nu Anouk langer in Marokko moet blijven dan gepland, laat ze regelmatig iets van zich horen op social media. Zo liet ze eerder al weten het moeilijke besluit genomen te hebben om voorlopig niet thuis te komen, brengt ze regelmatig nieuwe nummers ten gehore en deed ze een boekje open over haar relatie met Dominique. Ook zei ze te vrezen voor haar eigen gezondheid. “Ik ben bang dat als ik het virus krijg, dat het niet heel positief afloopt. Het is voor mij niet handig om tussen veel mensen te staan op een vliegveld. Ik ben echt geen hypochonder of zo, maar ik heb hier geen goed gevoel over. Het is best een beetje eng allemaal.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goeiemorgen, ik hoop dat jullie fijne dag hebben en gezond zijn?x #marrakech #dag26 @elfennmarrakech

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram