Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Da’s slikken: zóveel geld is Anouk al kwijt aan hotel tijdens gedwongen verblijf in Marokko

Da’s slikken: zóveel geld is Anouk al kwijt aan hotel tijdens gedwongen verblijf in Marokko

Da’s slikken: zóveel geld is Anouk al kwijt aan hotel tijdens gedwongen verblijf in Marokko

Anouk (45) zit al een ruime maand vast in het Marokkaanse Marrakesh, waar ze niet kan vertrekken richting haar gezin in Nederland vanwege de coronacrisis. Dankzij vriendin Leontine Borsato kon Anouk half maart wel het ‘spookresort’ waarin ze verbleef verlaten en verruilen voor een ‘minder creepy’, kleinschaliger hotel. Maar helaas voor de portemonnee, goedkoop is haar nieuwe luxekamer niet…

Anouk in duur hotel Marrakesh

Dat blijkt uit berekeningen van Shownieuws. Volgens hen verblijft de Haagse rockchick al sinds 17 maart in de large room van 50 vierkante meter. Kosten? Zo’n 470 euro per nacht. Voor een ruime maand (nu in ieder geval 36 nachten) zou je hiervoor dus al zeker 17.000 euro neer moeten tellen. Een gigantisch bedrag, zeker aangezien de zangeres eerder aangaf geen vetpot te hebben.

Geen gevulde spaarpot

De zangeres bekende onlangs geen geldpotje te hebben opgebouwd. “Ik ben niet heel verstandig: ik plan elk jaar precies wat ik nodig heb om te kunnen leven. Maar ook die concerten in de zomer vervallen. Dus het is niet de tijd om nu enorme bedragen te gaan uitgeven.” Daarnaast is de kans groot dat Anouk een groot deel van haar gespaarde geld in een nieuwe woning heeft gestopt. Afgelopen november verkocht ze immers haar gigantische appartement in het centrum van Amsterdam.

Vriendenprijs

Wij achten de kans echter wel groot dat er een deal met het hotel is gesloten, waardoor de kosten waarschijnlijk lager zullen zijn. Daarnaast is de Nederlandse hoteleigenaar dus bevriend met Leontine en zal-ie voor deze ‘vriendendienst’ vást niet de hoofdprijs rekenen.

De moeilijkste beslissing ooit

Op 18 maart besloot Anouk, die zwaar astmatisch is, om in Marokko te blijven, in plaats van terug te reizen naar haar kinderen en geliefde in Nederland. Die knoop doorhakken noemde ze de “moeilijkste beslissing ooit”. Geëmotioneerd liet ze in een video weten: “Ik heb overlegd met mijn longarts. Zij zei dat ik beter niet in lange rijen moet staan en in een ruimte moet zitten met andere mensen, zoals in een vliegtuig. Ik ben gewoon zo bang dat ik het oppak en meeneem naar huis. Dit is echt een groot dilemma. Ik wil gaan, maar ik vind het een te groot risico.”

Groot gezin

Thuis wachten vriend Dominique en Anouk’s kinderen met smart op haar terugkeer. Samen hebben Anouk en Dominique een dochter: Jelizah Rose (3), geboren in 2016. In totaal heeft de zangeres zes kinderen. De eerste drie – Benjahmin Kingsley (18), Elijah Jeremiah (16) en Phoenix Ray (14) – kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze acht jaar samen was. Daarna zette Anouk een kind op de wereld met rapper Unorthadox, genaamd Jesiah Dox (10). Haar zoon Sion Jethro (5) kreeg ze met Seraino Dalgliesh.

Dit bericht bekijken op Instagram

Family FaceTime ❤️?? ?by @______willem__smit ?

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress