Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Anouk Hoogendijk ‘verliest strijd’ van babybuik: ‘Nu begint het echt te worden’

Zwangere Anouk Hoogendijk ‘verliest strijd’ van babybuik: ‘Nu begint het echt te worden’

Zwangere Anouk Hoogendijk ‘verliest strijd’ van babybuik: ‘Nu begint het echt te worden’

Anouk Hoogendijk (35) wordt over een paar maandjes voor het eerst mama. Op Instagram neemt ze ons mee in haar zwangerschapsavontuur, waar ze nu onthult in een nieuwe, confronterende fase van de negen maanden te zijn beland.

Uitbuiken

Dankzij haar sportverleden ging Anouk fitter dan fit de zwangerschap in. Met haar bescheiden buikje kon ze nog lang aan wat ze wilde, maar de voormalig topvoetballer is nu – na 24 weken – dan toch op een cruciaal punt aanbeland. Haar spijkerbroeken passen niet meer. “Als je spijkerbroeken niet meer dicht kunnen, weet je dat het allemaal wel heel echt begint te worden”, schrijft ze bij een foto van zichzelf in een open hangende spijkerbroek.

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde ze begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Babytijd

Maar toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk?

Lees ook
Anouk Hoogendijk onthult geslacht eerste kindje (én zet volgers op het verkeerde been)

Roze sneakers

Inmiddels hebben Anouk en Pieter, die elkaar kennen van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, onthuld dat ze een jongetje verwachten. Op het mannetje staat al een flinke schoenencollectie te wachten, met onder meer spierwitte én knalroze Nikes. “Real men wear pink”, aldus Anouk bij de bekendmaking van het geslacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We hebben besloten dat we wel willen weten of het een jongen of een meisje wordt! Superveel leuke reacties gehad van mensen waarom we dat wel of niet zouden moeten doen. Voor allebei zijn goede redenen te bedenken. Het maakt ons natuurlijk oprecht helemaal niets uit, maar we vinden het gewoon ontzettend leuk om te weten! Het is praktisch met oa de naam bedenken ( wat we sowieso al erg moeilijk vinden?). En ik denk dat de hele zwangerschap enorm spannend is en blijft en de dag van de bevalling al helemaal!!! dus voor mijn gevoel heb ik deze leuke verrassing liever eerder. Maar iedereen moet die keuze voor zichzelf maken natuurlijk! Wij voelen ons hier goed bij ❤️. Na de echo volgende week laat ik het weten… Dus je mag een gokje wagen als je wilt?: jongen of meisje? 50 % kans ?. En 1 iemand die het goed heeft, kom ik deze magnum fles rosé persoonlijk brengen!! Gewoon omdat het sowieso een feestje is en ook omdat ik zelf natuurlijk niet mag drinken nu ???‍♀️? #zoleuk #enzospannend #endatblijfthetvastnogheellang.#pakjeglazenbol ?: @by_laurademildt

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So excited and happy to finally shout it from the rooftops: we are expecting a baby!!! ??

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Bron: Instagram | Beeld: Bart Honingh voor Flair