Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een schéétje! Voetbalheldin Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje

Wat een schéétje! Voetbalheldin Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje

Wat een schéétje! Voetbalheldin Anouk Hoogendijk bevallen van eerste kindje

Voormalig profvoetballer Anouk Hoogendijk (35) is zondag voor het eerst mama geworden. In het ziekenhuis beviel ze van een zoontje, die ze op Instagram aan haar volgers voorstelt.

Sonny Otto in da house

Het ventje heeft de leuke naam Sonny Otto Verhoeven gekregen en is afgelopen zondagochtend in alle vroegte, om 04.14 uur, ter wereld gekomen. “Lieve, mooie, prachtige Sonny; gisterochtend om 4:14 uur heb jij ons de gelukkigste mensen op aarde gemaakt.”, aldus de trotse kersverse moeder.

Pittige bevalling

Hoewel moeder en kind het goed maken, verliep de bevalling zelf volgens Anouk helaas niet op rolletjes. “Wat zat alles tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m’n armen lag. Jij bent het mooiste wat wij ooit hebben gezien”, laat de sportvrouw verder weten.

De tekst gaat verder onder de post.

Sneakertjes

Anouk maakte haar zwangerschap bekend via Instagram. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze destijds namens vriend Pieter en zichzelf. Op de tweede foto was de eerste aankoop voor de toen nog ongeboren spruit al te zien: een paar schattige, witte sneakers. Die sneakers hield ze erin: met weer een ander paar minuscule stappers maakte ze het geslacht niet veel later bekend. Felroze gympen voor een jongetje, want “real men wear pink“, aldus de blondine.

Eerst zelf genieten

In een recent interview met Flair vertelde Anouk dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook
Anouk Hoogendijk was als kind (5) ernstig ziek: ‘Ik heb geluk dat ik het overleefd heb’

Rustpunt

Anouk en Pieter kennen elkaar van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, maar het was geen liefde op het eerste gezicht. “Onze kracht is dat we een goede aanvulling op elkaar zijn. Ik heb een turbulent leven, hij een stabiel leven. Hij is trots op me en staat achter me. Pieter is echt mijn rustpunt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So excited and happy to finally shout it from the rooftops: we are expecting a baby!!! ??

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s a boy ?? #realmenwearpink ?

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress