Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk wil met Dominique trouwen tijdens haar concert op het Malieveld

Anouk wil met Dominique trouwen tijdens haar concert op het Malieveld

Anouk wil met Dominique trouwen tijdens haar concert op het Malieveld

Zangeres Anouk (47) wil graag op 11 juni, tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag, trouwen met haar verloofde Dominique. Dat vertelde de zangeres vrijdagavond aan tafel bij Jinek. De gemeente Den Haag moet dit idee wel nog goedkeuren. 

Feestelijk gekleed

Tijdens de uitzending van afgelopen vrijdag vroeg Anouk aan presentatrice Eva Jinek of ze het concert van 11 juni zou bijwonen. De zangeres benadrukte dat ze dan wel feestelijk gekleed naar het concert zou moeten komen. ‘Want waarschijnlijk ga ik ook trouwen die avond, dus ik zou het wel leuk vinden als je in vol ornaat zou komen’, vertelde Anouk tot verrassing van alle gasten aan tafel.

Grote bruiloft

Anouk liet weten dat Dominique graag een zo groot mogelijke bruiloft wil. ‘En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden’, aldus Anouk.

Lees ook
Glennis Grace bij eerste concert sinds Jumbo-incident: ‘Ik ben met mijn haren door de modder heen gesleurd’

Den Haag

De zangeres heeft goede hoop dat de gemeente Den Haag akkoord zal gaan met haar idee. “De burgemeester is heel positief.” Anouk hoopt dat alle bezoekers van het concert feestelijk gekleed zullen verschijnen op het Malieveld.

In 2020 vroeg Anouk haar vriend Dominique al ten huwelijk, vanwege corona werd de bruiloft toen uitgesteld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: ANP