Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

Anouk neemt ‘moeilijkste beslissing ooit’: ‘Ik voel me een slechte moeder’

De week is nog niet door de helft, maar heeft voor Anouk (44) al een hoop stress opgeleverd. Eerder nam ze haar Instagram-volgers mee door het verlaten resort in Marrakesh waar ze nog altijd vastzit en vanochtend sprak ze de angst uit over haar gezondheid. En nu vertelt ze over het lastige besluit dat ze heeft moeten nemen: de zangeres én moeder van zes kinderen blijft voorlopig in Marokko.

Anouk blijft in Marrakesh

Opnieuw gebruikt Anouk Instagram om haar volgers van een update te voorzien. De komende tijd blijft ze in Marrakesh, wat ze de “moeilijkste beslissing ooit” noemt.

Slechte moeder

Terwijl Anouk met een brok in haar keel vecht tegen de tranen zegt ze dat ze zich een slechte moeder voelt als ze niet het vliegtuig ingaat, omdat ze dan niet bij haar kinderen kan zijn. “Maar ik moet ook denken aan de lange termijn en zorgen dat ik veilig blijf.” Haar vriend Dominique heeft thuis alles onder controle samen met opa, zegt ze. “Hij wil sowieso niet dat ik naar huis kom en het risico loop dat ik het oppik.”

Groot dilemma

Het voelt voor Anouk, wie zwaar astmatisch is, niet goed om op dit moment te reizen. “Ik kan morgen een ticket krijgen om naar huis te gaan, waar ik superblij van word. Maar het beangstigt me heel erg. Alles in mijn lichaam schreeuwt: niet tussen de mensenmassa’s gaan zitten”, zegt de zichtbaar geëmotioneerde zangeres. “Ik heb overlegd met mijn longarts. Zij zei dat ik beter niet in lange rijen moet staan en in een ruimte moet zitten met andere mensen, zoals in een vliegtuig. Ik ben gewoon zo bang dat ik het oppak en meeneem naar huis. Dit is echt een groot dilemma. Ik wil gaan, maar ik vind het een te groot risico.”

Geen goed gevoel

In een van de eerdere video’s liet Anouk al weten te vrezen voor haar eigen gezondheid. “Ik ben bang dat als ik het virus krijg, dat het niet heel positief afloopt”, zei ze erover. “Het is voor mij niet handig om tussen veel mensen te staan op een vliegveld. Ik ben echt geen hypochonder of zo, maar ik heb hier geen goed gevoel over. Het is best een beetje eng allemaal.”

Lees ook
Anouk nog steeds vast in Marrakesh en bang voor eigen gezondheid: ‘Geen goed gevoel over’

Coronavirus

De zangeres vertrok vorige week naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Marokko schrapte afgelopen weekend vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. Nu zit ze vooralsnog vast in een hotel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Langetermijngevolgen, onzekerheid wat de beste keuze is..moeilijkste beslissing ooit denk ik wel

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram