Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Annemarie Keizer is dankbaar voor steun: ‘Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden’

Annemarie Keizer is dankbaar voor steun: ‘Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden’

Annemarie Keizer is dankbaar voor steun: ‘Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden’

Annemarie Keizer lucht haar hart over de afgelopen negen maanden. In december verwelkomde Annemarie samen met zanger Simon Keizer een tweede kindje: een lief jongetje genaamd Joa. “Waarom ik dacht dat alles met een tweede baby precies zo zou zijn als met Kiki is mij een raadsel”, schrijft de moeder op Instagram.

Haar twee kinderen zijn namelijk ontzettend verschillend. “Waar Kiki een ongeduldig meisje was, bleek Joa heel relaxt. Waar Kiki graag aan de borst ging, weigerde Joa deze. Waar Kiki een allemansvriendinnetje was, blijkt Joa heel éénkennig te zijn.”

Survivalmodus

“Na de geboorte van ons mannetje wilde ik zo lang mogelijk in onze kerst-baby bubbel blijven zitten met ons gezinnetje,” legt Annemarie uit. “Heerlijk! De gebroken nachten waren weer even wennen maar ondergingen we uiteraard met liefde. Deze zouden ook wel weer over gaan wisten we.”

Maar na een aantal weken begonnen de nachten écht zwaar te worden voor de moeder. “De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen, maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, (…) plus overdag het gezin draaiende houden was best een uitdaging.” Haar mentale emmertje liep over en ze schoot in de survivalmodus.

Lees ook
Kabinet vlucht voor Baudet, terwijl zijn vrouw de vluchttas inpakt

Heel veel liefde

“Wat ik ervan heb geleerd, is in te zien wat écht belangrijk is: liefde. Hoe cliché dat ook klinkt. Liefde binnen het gezin. Onvoorwaardelijke liefde naar de kids. Liefde van vrienden en vanuit de omgeving. En het heeft mij ontroerd hoeveel lieve, bezorgde en behulpzame berichten ik heb ontvangen de afgelopen maanden, ondanks dat ik wat minder actief was dan voorheen”, schrijft Annemarie.

Ook steekt ze iedereen een hart onder de riem: “Focus je op het meest belangrijke, en voel hoeveel ballast je daardoor kwijtraakt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress