Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Anna Nooshin zonder problemen naar New York

Anna Nooshin zonder problemen naar New York

Anna Nooshin zonder problemen naar New York

Anna Nooshin is gisteravond zonder enig probleem de Verenigde Staten binnen gekomen. De vlogger vertelde afgelopen maandag bij RTL Late Night dat zij sinds het inreisverbod van Trump daar weleens problemen mee zou kunnen krijgen, aangezien ze een Iraanse afkomst heeft. Gelukkig bleek niets minder waar te zijn.

Geen probleem
De vlogger deed tijdens de uitzending uit de doeken dat ze zich zeker uit zou spreken over haar ervaring met het reizen naar Amerika, en dat ze alles vast zou leggen in een vlog. Er werd door haar tafelgenoten bij RTL Late Night voor het ergste gevreesd, maar op Twitter deelde de brunette het blijde bericht dat de reis zonder enkele problemen was verlopen.

‘Iedereen was erg aardig’
“Ik ben de VS binnengekomen zonder problemen en iedereen was erg aardig. Ik hoop dat voor iedereen hetzelfde geldt”, twitterde Anna. Eerder deelde ze ook al een foto vanuit het vliegtuig op Instagram, waarbij ze schreef: Tot nu toe gaat alles goed!”

Inreisverbod
Bij RTL Late Night vertelde Anna dat ze zich ontzettend aangevallen voelde en van het inreisverbod is geschrokken. Ik ben nog nooit zo persoonlijk geraakt”, zei ze. “Ik heb me nog nooit zo nietig en onbelangrijk gevoeld als persoon.” Het inreisverbod houdt in dat mensen uit Irak, Iran, Jemen, Libië, Soedan, Somalië en Syrië voorlopig geen toestemming krijgen om de Verenigde Staten in te komen.

Bekijk de tweet van Anna hieronder.

Left #bali barelegged and now off to LA (not barelegged). So far so good.

A photo posted by Anna Nooshin (@annanooshin) on

 

Bron: Telegraaf, Instagram, Twitter

Lees ook: