Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Angela Groothuizen: ‘Relatie gaat stuk beter nu we niet meer samenwonen’

Angela Groothuizen: ‘Relatie gaat stuk beter nu we niet meer samenwonen’

Angela Groothuizen: ‘Relatie gaat stuk beter nu we niet meer samenwonen’

Niet alle relaties knappen op van samenwonen. Daar kan Angela Groothuizen over meepraten. De presentatrice deelt geen huis meer met haar man en zegt dat haar relatie daardoor zienderogen is verbeterd. Tóch had ze liever gehad dat hij bij haar thuis woonde.

Open huwelijk

Dat vertelt Angela in het programma ‘Tour de Frans’. Frans Bauer bezoekt samen met Angela haar ouderlijk huis, haar middelbare school en een oude platenzaak. Ondertussen voelt hij haar aan de tand over haar open huwelijk.

Niet samen onder een dak

Dat Angela en haar man Rob Mooij een open huwelijk hebben, is geen groot geheim. Het intitiatief om niet meer samen onder een dak te wonen, is afkomstig van haar man. Hij woont nu in hun huis aan de Vinkeveense Plassen, terwijl Angela haar intrek nam in een Amsterdams grachtenpand. Dat blijkt voor het gezin een prima oplossing.

‘We zien elkaar echt heel veel. We appen veel, spreken elkaar. Hij komt ook regelmatig hier zodat we met het hele gezin zijn. Dat is de situatie nu. Eigenlijk gaat het nu beter nu hij op zichzelf woont.’ Overigens betekent niet dat zo’n lat-relatie de makkelijke weg is. ‘Ik mis hem ook af en toe wel. Ik had liever gehad dat hij thuis was. We hebben 28 jaar bovenop elkaar geleefd en dingen gaan soms niet zoals je wil dat ze gaan.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress