Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Angela Groothuizen na drie ‘friends with benefits’ toch weer een relatie

Angela Groothuizen na drie ‘friends with benefits’ toch weer een relatie

Angela Groothuizen na drie ‘friends with benefits’ toch weer een relatie

The lovestory van Angela Groothuizen (62) continues… Onlangs was te lezen dat Angela drie lovers tegelijk had. Dat beviel haar prima. Echter blijkt ze nu toch weer met één iemand samen te zijn: niemand minder dan haar ex-man Rob Mooij, met wie ze twee dochters heeft. 

Partner Rob

Angela Groothuizen kwam het team van Shownieuws tegen bij de première van Raymonda van het Nationale Opera & Ballet. Daar was ze samen met Rob en ze bevestigde dan ook dat ze weer een koppel zijn. “Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben”, zei Angela.

Friends with benefits

Nog niet zo lang geleden vertelde Angela in Vrouw dat ze gezellig contact had met drie mannen die ze kende via Tinder. “Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen”, vertelde ze.

Ze legde nog uit dat het om friends with benefits ging. “Dat zijn er momenteel drie. Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt”, voegde Angela toe. Shownieuws vraagt Angela hoe het zit. De mannen blijken inmiddels ‘vrienden’. “Toen het even heel slecht ging, heb ik nieuwe vrienden gezocht en die ook gevonden. Het ging er meer om dat je echt nieuwe mensen kunt leren kennen, zelfs als je een bekende kop hebt. En daar ben ik heel blij mee”, aldus Angela tegen Shownieuws.

De tekst gaat verder onder de foto.

Angela met Rob bij de première van Raymonda

Lees ook
Monique en André zijn wéér samen: ‘Wij checken even uit, met én voor elkaar’

Open relatie

Voor de relatiebreuk hadden Angela en Rob al een open relatie. Dus vrienden of toch with benefits maakt Rob waarschijnlijk niet uit.

In 2019 vertelde Angela aan Volkskrant Magazine dat Rob op dat moment naast haar een ander had. “Dat vind ik prima, want ik heb over. Ik heb zoveel geluk en liefde in alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft niet voor de voeten lopen. Met niets”, aldus Angela in Volkskrant Magazine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress