Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Happy family: André Hazes en Sarah zetten nieuwe stap in relatie

Happy family: André Hazes en Sarah zetten nieuwe stap in relatie

Happy family: André Hazes en Sarah zetten nieuwe stap in relatie

Het zal zeker niet meer lang gaan duren voordat zanger André Hazes (27) vol trots zijn zoontje André (4) gaat voorstellen aan zijn vriendin Sarah van Soelen (25). 

Omdat André’s agenda in Nederland vanwege de coronabeperkingen vrijwel leeg is, houdt hij zich flink bezig met de verbouwing van zijn appartement in Rotterdam, waar hij binnenkort met zijn grote liefde Sarah gaat wonen.

Ontmoeting

De verhuizing brengt de eerste ontmoeting van zijn zoontje met Sarah in een stroomversnelling. ‘Hij heeft Sarah nog niet ontmoet. Maar dat gaat wel snel gebeuren. Ja, voor we er gaan wonen. Hij heeft er immers zijn eigen kamer. Maar wanneer dat gebeurt, weet ik niet. Ik ga daar ook geen druk achter zetten. Ik wil dat niet te snel doen. Dat is een flinke stap, voor ons beiden, en daar moet je voorzichtig mee zijn.

Lees ook
André Hazes hoopte op stormloop in zijn winkel, valt toch tegen

Contact om zoontje Dré

In het roddelcircuit doen al langer geruchten de ronde over de mindere band die André en Monique met elkaar hebben. André heeft zijn ex laatst zelfs ontvolgd op Instagram: hij ziet haar berichten dus niet meer voorbij komen. Maar, wat ook nog steeds naar voren komt uit alle geruchten, is dat de twee ex-geliefden nog steeds heel goed contact hebben over zoontje Dré. En dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress