Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes hoopte op stormloop in zijn winkel, valt toch tegen

André Hazes hoopte op stormloop in zijn winkel, valt toch tegen

André Hazes hoopte op stormloop in zijn winkel, valt toch tegen

De afgelopen maanden heb je het misschien wel voorbij zien komen: André Hazes opende, samen met zijn neef Djarno Hofland, een pop-up shop in Bataviastad. Afgelopen vrijdag was het zover. Maar of het nou echt een groot succes te noemen was?

Paar mensen in winkel André Hazes

Er werd natuurlijk gehoopt op lange rijen, klinkende kassa’s en vooral heel veel wachtende fans. Maar op de filmpjes die André Hazes deelde via zijn Instagram, zijn slechts een paar mensen te zien in de winkel. Auch. In de winkel hangt de ‘sample sale’ van zijn kledingmerk AH6.

Tekst gaat verder onder post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

‘Drukker met de meisjes’

En alsof dat nog niet pijnlijk genoeg is, zijn er ook nog eens mensen die zeggen dat André heel druk was met van alles, behalve met z’n winkel. “Ik werk in Bataviastad en hoorde van iedereen dat meneer drukker is met alle ‘meisjes’ dan met zijn winkel,” zegt iemand tegen het showbizzkanaal Juichechannel. Weer iemand anders zegt dat André zelf maar twee minuten in de winkel heeft gestaan en verder niets heeft gedaan. Dubbel auch.

Lees ook: 
André Hazes haalt uit naar ex Monique: ‘Gelukkiger dan ik ooit was’

Max Verstappen

Des te pijnlijker is het dat het bij de Max Verstappen shop wél storm loopt – mensen uit het hele land komen naar Bataviastad voor deze winkel. Niet gek ook, zo vlak voor het weekend van de Formule 1, maar daar staan de rijen dik en draait de kassa overuren. “Vooral het oranje shirt met de tekst ‘Max, we are back’ is populair”, zo zegt een winkelmedewerker tegen De Stentor. Maar even een deurtje verder langs André? Da’s voor de meeste mensen toch te veel moeite. Wil je toch nog een AH6 shirt bemachtigen óf de kans hebben om André tegen het lijf te lopen? Aankomend weekend is hij ook nog in de winkel te vinden en daarna sluit de pop-up shop haar deuren weer.

Bron: Omroep Flevoland, Ditjes & Datjes | Beeld: Instagram André Hazes