Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes is thuis: zanger gespot op Schiphol, maar zegt niet hoe het met hem gaat

André Hazes is thuis: zanger gespot op Schiphol, maar zegt niet hoe het met hem gaat

André Hazes is thuis: zanger gespot op Schiphol, maar zegt niet hoe het met hem gaat

Gisteravond is André Hazes (27) vanuit Spanje weer terug gevlogen naar Nederland. Een lange periode heeft hij niks meer van zich laten horen. Zijn moeder Rachel (51) wachtte hem op Schiphol op. 

De zanger verbleef deze periode in Alicante. Op de vraag hoe het met hem gaat antwoordt Andre: ‘Alsjeblieft effe niet, jongens’. Op beelden is te zien dat André met capuchon en mondkapje samen met zijn moeder naar de uitgang van Schiphol loopt.

Vorige week vertelde Rachel aan Shownieuws dat haar zoon André een emotionele burn-out heeft. Over alle verhalen die rondgaan zegt ze: ‘Als er 1 procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin.’

Jeugd overgeslagen

De zanger nam al snel de rol van de man in het huis op zich toen hij op tienjarige leeftijd zijn vader verloor. André werd op zijn dertiende al bekend als zanger in Nederland en België en had daardoor vroeg te dealen met de harde entertainment wereld. Zeven jaar later werd hij verliefd op de zo’n 17 jaar oudere Monique. Niet veel later werd hij op tweeëntwintig leeftijd ook nog eens vader van zoon André Hazes Junior. Daarmee heeft hij in een klap een groot deel van zijn jeugd overgeslagen.

Lees ook
Sarah van Soelen is terug van weggeweest en staat stralend op nieuwe foto

Weduwe

André en zijn moeder Rachel hebben enige tijd geen contact met elkaar gehad. Gelukkig gaat het contact nu veel beter en zien moeder en zoon elkaar weer een stuk vaker. Volgens de weduwe heeft heel Nederland een mening over de zanger, als moeder vindt ze dat vaak erg lastig ‘Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress