Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wederom een post voor Sarah: André Hazes in ‘vuur en vlam’ door ‘soulmate’

Wederom een post voor Sarah: André Hazes in ‘vuur en vlam’ door ‘soulmate’

Wederom een post voor Sarah: André Hazes in ‘vuur en vlam’ door ‘soulmate’

In een interview naar aanleiding van zijn breuk met Monique Westenberg (43) zei André Hazes (27) niet goed alleen te kunnen zijn. Dat blijkt, want op dat moment woonde hij al onder één dak met de 25-jarige Sarah van Soelen – de influencer bij wie hij veel steun zei te vinden. Even later gaf hij in ‘BEAU’ toe ‘wel echt gek’ te zijn op de blondine en inmiddels noemt-ie haar zelfs zijn soulmate (net als dat Mo en Bridget zijn zielsverwanten waren). Een dag later doet de zanger er nog een schepje bovenop.

André in vuur en vlam

Waar de ‘soulmates’-posts nog enigszins mysterieus waren (André en Sarah besloten elkaar niet te taggen), is de nieuwste Instagram Story van de zanger dat een stuk minder. Wederom deelt hij een romantische afbeelding van Elvis en één van diens liefdes. Daarbij schrijft hij in koeienletters de tekst “Burning Love”, maar de oplettende kijker ziet ook dat-ie piepklein Sarah heeft getagd. En daarmee zegt de Hazes-telg dus eigenlijk in vuur en vlam te zijn door de influencer.

Voor elkaar bestemd

De zanger zat de afgelopen paar dagen op Ibiza voor zijn werk, maar de twee tortelduifjes laten de grote afstand absoluut niet tussen hen instaan. Ze zijn gek op elkaar en nu het hoge woord eruit is, mag de hele wereld dat weten. Zonder er al te veel woorden aan vuil te maken, lieten de twee middels de ietwat mysterieuze Elvis-plaatjes weten dat ze voor elkaar bestemd zijn.

Lees ook
De Hazes Express dendert voort: tortelduifjes André en Sarah zijn elkaars ‘soulmates’

Nu écht uit elkaar

André maakte een maand geleden in een Instagrampost bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is en hun verloving verbroken is. Hij hintte vervolgens direct op een mogelijke relatie in de toekomst met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap om ging. De toekomst kwam (niet geheel onverwacht) weer eens eerder dan André deed vermoeden. Het contact met Monique, de moeder van zijn zoontje André Jr. (4) verloopt volgens André ondanks alles “heel goed”. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

andre hazes sarah van soelen insta stories

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress