Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes laat verlovingstattoo van Monique Westenberg weglaseren

André Hazes laat verlovingstattoo van Monique Westenberg weglaseren

André Hazes laat verlovingstattoo van Monique Westenberg weglaseren

De hoop dat André Hazes en Monique Westenberg ooit nog bij elkaar komen lijkt nu toch echt vervlogen. De zanger is namelijk bezig met het weglaseren van de verlovingstattoo. 

Verlovingsdatum ‘1212’

Op 12 december 2020 vroeg André Monique ten huwelijk. Als herinnering aan dit moment en de verlovingsdatum liet hij ‘1212’ in zijn hals tatoeëren. Op recente foto’s van André is te zien dat de cijfers enorm vervaagd zijn. Aan weekblad Story laat een insider weten dat André inderdaad de tatoeage aan het weglaseren is.

Verlovingstattoo weglaseren

“Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog enkele laserbehandelingen. Met als doel dat de cijfers uiteindelijk helemaal niet meer te zien zijn”, aldus de insider aan Story. Andy is André’s oom, tevens maakten ze samen het SBS6-programma Getekend voor het leven.

Lees ook
Sarah van Soelen reageert op comeback André Hazes: ‘Hij kan dit aan’

Comeback André

Het was een tijd stil rondom André Hazes. In augustus kondigde de zanger zijn comeback aan. “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, aldus André op Instagram “Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress