Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > He-le-maal in de wolken met zijn ‘soulmate’: André deelt liefdevolle selfie met Sarah

He-le-maal in de wolken met zijn ‘soulmate’: André deelt liefdevolle selfie met Sarah

He-le-maal in de wolken met zijn ‘soulmate’: André deelt liefdevolle selfie met Sarah

Hoewel het pas twee maanden geleden is dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) bevestigden uit elkaar te gaan, is de zanger alweer een paar weken dolgelukkig met de 25-jarige Sarah van Soelen. Waar zij al meerdere keren een liefdesfoto deelde in haar feed, schreeuwde haar vriend hun prille relatie vooral van de daken in zijn Instagram Stories en uiteraard in de media. Toch deelt de Hazes-telg nu tóch een romantisch kiekje met zijn kersverse vriendin.

Relatie André en Sarah

Dat André tot over zijn oren verliefd is, mag iedereen inmiddels weten. Nadat hij eerder deze maand al hintte op plannen om samen te wonen met Sarah, werd even later bevestigd dat hij inderdaad een optrekje had gekocht waar hij sámen met de influencer intrekt.

S(o)elfie

Ook op sociale media steekt André zijn liefde voor Sarah niet langer onder stoelen of banken. Hij deelt een lieve selfie met zijn vriendin, waaraan hij maar weinig woorden vuil maakt. “Hey shorty”, schrijft hij, gevolgd door een veelzeggend rood hartje. De influencer reageert met een koosnaampje dat ze al eerder voor hem gebruikte. “Hey cookie”, plaatst Sarah bij de foto.

Lees ook
Bridget Maasland heeft een nieuwe man leren kennen: ‘Ik had een heel leuke date’

Definitief voorbij

André maakte begin maart in een Instagram-post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij was. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist weer in de armen sloten na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, die hij eerst bestempelde als ‘gewoon een vriendin’ bij wie hij veel steun vond. Aan tafel bij BEAU liet de zanger uiteindelijk weten “wel echt gek” te zijn op de influencer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders