Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André doet schokkende onthulling: zanger en Sarah ernstig bedreigd na verlovingsbreuk met Monique

André doet schokkende onthulling: zanger en Sarah ernstig bedreigd na verlovingsbreuk met Monique

André doet schokkende onthulling: zanger en Sarah ernstig bedreigd na verlovingsbreuk met Monique

Nadat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) begin maart aankondigden uit elkaar te gaan, kwam vrijwel meteen Sarah van Soelen (25) in beeld. De zanger haalde haar aan als een goede vriendin bij wie hij veel steun vond én met wie hij een relatie ‘in de toekomst’ niet zou uitsluiten. Die uitspraak zorgde direct voor de nodige ophef en zou zelfs tot de nodige bedreigingen hebben geleid.

Ernstig bedreigd

In de nieuwste editie van Veronica Superguide vertelt André over de hectische periode nadat Story wist te onthullen dat hij en Monique een punt achter hun verloving hadden gezet. Het grote publiek koos veelal partij voor de verlaten ex van de Hazes-telg, wat resulteerde in serieuze bedreigingen naar de zanger en Sarah toe. Sterker nog, het kersverse stel zou zelfs dag en nacht privébeveiliging hebben gehad.

‘Sterk wijf’

André stelt dat Sarah in één klap de meest gehate vrouw van Nederland werd. Toch maakt hij zich weinig zorgen over de gemoedstoestand van de influencer. “Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook”, vertelt hij in het interview. “Ze kan dit echt aan.”

Lees ook
Stort André Hazes zich na drank op volgend verslavend middel? Jellinek bezorgd om nieuwe trend

Dolverliefde André en Sarah

Terwijl Monique momenteel vooral geniet van de tijd met hun zoon Dre (4), krijgen André en Sarah geen genoeg van elkaar. De twee steken hun prille relatiegeluk dan ook allang niet meer onder stoelen of banken. Zo plaatste de influencer gisteren nog twee dolverliefde kiekjes met de zanger. “Het leven is zo veel leuker met jou”, schreef ze erbij. Ook André deelde maandag op zijn beurt een foto met Sarah, waarop zijn moeder enthousiast reageerde. “Ja Dre, goed om te zien dat jullie zo stralen”, aldus Rachel. Dat zij het goed kan vinden met haar nieuwe schoondochter, moge overigens duidelijk zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram