Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Claws out: geeft ‘nieuwe vlam’ van André een steek onder water aan Roxeanne?

Claws out: geeft ‘nieuwe vlam’ van André een steek onder water aan Roxeanne?

Claws out: geeft ‘nieuwe vlam’ van André een steek onder water aan Roxeanne?

Hoewel André (27) en Roxeanne (28) tegenwoordig weer goed door één deur kunnen, lijkt de nieuwe vlam van de zanger te zorgen voor een nieuwe tweespalt binnen de familie Hazes. Of tenminste, het bedrijf waarvoor zij werkzaam is dan.

Sneer naar Roxeanne

Onder een post van Rachel over de documentaire laten zij namelijk achter: ‘Vind het top en prachtig gefilmd. Geweldig om die ouwe beelden terug te zien en dikke schijt aan alle azijnpissers die weer commentaar hebben.’ Wie goed op de pagina van Chicas kijkt, ziet dat Sarah veelvuldig in beeld verschijnt als model.

‘Dikke schijt ook aan zijn dochter?’

Iemand neemt het onder de post daarom ook op voor Roxeanne: die immers niet wilde dat haar privébeelden werden gebruikt. Is dit een indirecte sneer naar de zangeres? ‘Dikke schijt ook aan zijn dochter? Die deze opnames nooit eerder zag en nu zonder toestemming met heel Nederland moet delen? Lees haar post eens, intens verdrietig’, vraagt een volger zich dan ook af.

Azijnpissers

Hierna lijkt de werkgever van Sarah de opmerking alleen maar te bevestigen. ‘Azijnpissers dus’, is nog te lezen vanuit het account van Chicas. Dat lijkt ons geen goede start voor de familie Hazes…

Lees ook
De Hazes Express dendert voort: tortelduifjes André en Sarah zijn elkaars ‘soulmates’

André Hazes en Sarah van Soelen

Dat André Hazes in sneltreinvaart naar de volgende haltes in zijn relatie met influencer en model Sarah van Soelen gaat, is inmiddels al wel bekend. Steeds vaker zien we posts voorbij komen op de Instagram-accounts van beiden, waarbij ze hun liefde voor elkaar niet meer geheim houden. Wederom deelt hij een romantische afbeelding van Elvis en één van diens liefdes. Daarbij schrijft hij in koeienletters de tekst “Burning Love”, maar de oplettende kijker ziet ook dat-ie piepklein Sarah heeft getagd. En daarmee zegt de Hazes-telg dus eigenlijk in vuur en vlam te zijn door de influencer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron en beeld door Story