Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

André (26) en Roxeanne (27) mogen dan wel weer door een deur kunnen, dat is niet het geval voor moeder en dochter. En volgens de zanger is deze ruzie erger dan die tussen hem en Rachel (50) destijds.

Ruzie Roxeanne en Rachel Hazes

In gesprek met Privé legt hij uit: “Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.” Maar één ding is zeker: André gaat zich niet mengen in deze kwestie. “Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: bij mij niet beginnen over de ander. Ik heb geen zin meer in ruzie. Wel heb ik aangegeven: Het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt.”

Definitief voorbij

Hazes vervolgt: “Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij. Kijk maar hoe het mij is gegaan. Het is dat Monique het toen met mijn moeder heeft geregeld. Anders was het nooit goed gekomen.”

Verzoening

Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten bleef Monique appen met Roxeanne en ook André besloot dat het tijd was voor een verzoening. Ook hij bouwde langzaamaan weer de band op met zijn zus. Vorige week was het moment dan eindelijk daar: de zanger nodigde haar uit om bij te praten.

Lees ook
Dít blijkt de oorzaak te zijn van ruzie André en Roxeanne: zangeres trekt boetekleed aan

Als vanouds

Roxeanne vertelt daarover: “We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.” Het is door de kinderen dat ook broer en zus weer nader tot elkaar zijn gekomen. “Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via Whatsapp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ff de week doornemen met z’n grote neef. @andrehazes @moniquenoell ❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️?? dankbaar

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram