Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ook André Hazes doet uitspraken na verbroken verloving: ‘Het bleek toch niet te werken’

Ook André Hazes doet uitspraken na verbroken verloving: ‘Het bleek toch niet te werken’

Ook André Hazes doet uitspraken na verbroken verloving: ‘Het bleek toch niet te werken’

Vanmorgen werd bekend dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) hun verloving hebben verbroken. Ondanks verwoede pogingen om het te laten werken, hebben ze besloten er definitief een punt achter te zetten. Inmiddels heeft niet alleen Monique gereageerd op de breuk, maar heeft ook André een verklaring gegeven over zijn plotselinge vertrek bij zijn gezin.

Andere verwachtingen

De twee zeggen hun relatie beëindigd te hebben, omdat ze volgens de zanger andere verwachtingen hadden over hoe ze hun beide levens wilden inrichten. Dat laat het management van André weten aan het ANP.

‘Het blijkt niet te werken’

André geeft aan “dat hij de afgelopen periode hard heeft gewerkt om een betere versie van zichzelf te worden en daarbij veel heeft geleerd en als mens is gegroeid”. “We hebben een hele hoop meegemaakt de afgelopen jaren en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier”, zegt André in een verklaring. “Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn.” De zanger geeft verder geen commentaar.

‘André is weggegaan’

Eerder bevestigde Monique de breuk ook al. Zij liet via haar management weten dat “André ervoor heeft gekozen bij hun gezin weg te gaan” en wilde verder niet reageren. Op Instagram deelde ze vanmorgen in alle vroegte al een veelzeggende foto.

Lees ook
Huwelijk niet uitgesteld maar definitief van de baan: André en Monique bevestigen breuk

Turbulente relatie

André en de zestien jaar oudere Monique hebben samen een zoontje van vier, Dré. In december deed André Monique nog een groots aanzoek, waarop ze volmondig ‘ja’ zei. Daags na het aanzoek werden de eerste schetsen van Monique’s couture-bruidsjurk al gedeeld en ook de bruiloftsplannen waren al in kannen en kruiken. In februari 2020 kwam het stel weer samen nadat André Monique drie maanden eerder verliet voor presentatrice Bridget Maasland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress