Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Happy bijna drie weken weer samen! André laat naam Monique groots in nek tatoeëren

Happy bijna drie weken weer samen! André laat naam Monique groots in nek tatoeëren

Happy bijna drie weken weer samen! André laat naam Monique groots in nek tatoeëren

Na een kortstondige maar intense relatie met Bridget Maasland (45) maakte André Hazes (26) zo’n twee en een halve week geleden wereldkundig weer samen te zijn met zijn ex Monique Westenberg (43). Hoewel het geluk nog pril is en de zanger voorheen een knipperlichtrelatie had met de moeder van zijn kind, heeft hij nu de liefde voor haar voor eeuwig op zijn lichaam laten zetten.

In haar Instagram Stories deelt Monique vol trots een filmpje van André, die net een kersverse tatoeage heeft laten zetten. “Monique”, staat er vanaf nu permanent in zijn nek. Het nieuwe plaatje staat praktisch naast een tatoeage die hij eerder al voor Westenberg liet zetten. Het is namelijk niet de eerste keer dat de zanger haar naam op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen. Een aantal jaar geleden deelde Hazes onderstaande foto al:

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor het leven getekend!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Tattoo voor Bridget

Toen André en Bridget net een setje waren, leek het erop dat hij ook al een tatoeage voor zijn toenmalige vriendin had laten zetten. Eind november bracht hij een bezoekje aan een tattooshop in New York, waar hij een New Yorkse brug op zijn pols liet vereeuwigen. Het Engelse woord voor brug is ‘bridge’, wat zomaar eens een verwijzing zou kunnen zijn naar Maasland. Het scheelt immers maar een letter. Vlak na hun breuk was André – zo liet hij destijds via Instagram Stories weten – in een zaak gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages, wat de geruchtenmolen op volle toeren liet draaien. Het deed vermoeden dat hij het plaatje alweer had laten weghalen, maar dat bezoekje bleek voor zijn programma Getekend voor het leven te zijn.

Lees ook
André Hazes tegen Monique: ‘Al heb ik je vernederd, jij bent de liefde van mijn leven’

Emotionele rollercoaster

André en Monique waren sinds 2014 een stel (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag bekendmaakte dat dat de twintig jaar oudere Bridget (45) betrof. De relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Exact tien dagen later heeft André bevestigd weer samen te zijn met de moeder van zijn kind, Monique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m your Rock, you’re my Star!

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⭕️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mijn mama is alleen van mijn papa”.?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram