Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lege agenda: André Hazes heeft eindelijk tijd voor quality time met gezin

Lege agenda: André Hazes heeft eindelijk tijd voor quality time met gezin

Lege agenda: André Hazes heeft eindelijk tijd voor quality time met gezin

Waar de overvolle agenda van André Hazes (26) voorheen zorgde voor hardnekkige relatieproblemen met Monique Westenberg (43), heeft de zanger nu even niks op de planning. Hij heeft nu volledige aandacht voor zijn gezin.

Gezin André Hazes

De zanger laat weten dat hij de quality time met zijn vriendin en zoontje niet voor lief neemt. “Hoe eng en vervelend deze tijd ook is waar we nu in leven, ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hebben als gezin”, schrijft hij op Instagram Stories. Het gezin hangt samen op de bank en geniet van het mooie weer in de tuin.

Hartjesregen

Hazes-fans vinden het prachtig om het stel weer samen te zien, zo blijkt uit alle likes die binnenstromen voor het kiekje. “All you need is…”, reageert een volger gevolgd door een rood hartje. Een ander vult aan: “Te mooi!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook
Happy bijna drie weken weer samen! André laat naam Monique groots in nek tatoeëren

Emotionele rollercoaster

André en Monique waren sinds 2014 een stel (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag bekendmaakte dat dat de twintig jaar oudere Bridget (45) betrof. De relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Exact tien dagen later bevestigde André weer samen te zijn met de moeder van zijn kind, Monique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mijn mama is alleen van mijn papa”.?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram