Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gevalletje hardleers? Opnieuw bakken kritiek voor André Hazes en Monique Westenberg

Gevalletje hardleers? Opnieuw bakken kritiek voor André Hazes en Monique Westenberg

Gevalletje hardleers? Opnieuw bakken kritiek voor André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) genieten met hun zoontje en een ander gezin van een vakantie in Zwitserland. Toch schieten de ontspannen kiekjes in het verkeerde keelgat van volgers van het stel. Boze fans verzamelen zich dan ook op Instagram en overladen de twee met negatieve reacties.

André en Monique op vakantie

Terwijl de coronabesmettingen in Europa in een rap tempo oplopen en veel Nederlanders deze zomer thuisblijven, kiest het stel ervoor om toch naar het buitenland te gaan. Sommige fans vragen zich af of dat wel verstandig is. “Wel uitkijken hè, met die corona”, schrijft een bezorgde fan.

Geen afstand

Maar de meeste kritiek krijgt Monique op een groepsfoto op de vakantiebestemming. Daarop poseert het gezin met hun vakantiegenoten. Maar de anderhalvemeterregel is ver te zoeken. En dat kan volgens sommige fans niet door de beugel. “Hoezo afstand van elkaar? Je bent een mooie vrouw, maar je doet maar wat”, reageert een volger. “Ook voor jullie is er corona. Anderhalve meter afstand”, luidt een andere reactie.

‘Gewoon blijven feesten’

Het is niet de eerste keer dat het stel kan rekenen op kritiek in de coronaperiode. Aan het begin van de crisis deed de zanger veel te luchtig over het virus en nam hij het alles behalve serieus. “We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven”, zei hij destijds. Even later kwam hij terug op zijn uitspraken. Toch bleef het daar niet bij. André haalde zich nog meer op de hals door te zeggen dat hij waarschijnlijk besmet was met het COVID-19. “Iets in mij zegt dat ik het al heb gehad, want ik ben een tijd ziek geweest. Verkouden, hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren. Dus ik denk dat ik het heb gehad”, zei hij eerder tegen Shownieuws. Veel twitteraars haalden toen uit naar het koppel en stelden dat André en Monique uit waren op media-aandacht.

Lees ook
André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

Hardleers

Nog geen twee weken geleden was het opnieuw raak en kon het stel weer rekenen op een stortvloed aan negatieve reacties. Tijdens een etentje waren André en Monique met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmde zijn vriendin en ze hielden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap stond dicht op elkaar. En laat dat nu juist níét de bedoeling zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⭕️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Guten Morgen ツ

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram